Festivalwinkel
Alles voor jouw ultieme festivalervaring!
EK fanshop
Alles om samen te supporteren voor een duivels EK
Star Wars goodies!
Alle Star Wars gadgets die je maar wil!

stille_optocht

vr 26/05/06 – In Antwerpen trekt een stille optocht tegen racisme en geweld richting justitiegebouw. Volgens schattingen zouden twintigduizend mensen het miezerige weer trotseren. De kop van de betoging is inmiddels aangekomen aan het nieuwe justitiepaleis, het eindpunt. Daar houden de familieleden van de slachtoffers een toespraak… zal Belgie dan toch nog wakker schieten? Deze 20.000 mensen verdienen volgens mij elk de appel van de weeklees meer
0 commentaren 26.05.06 - Chris Dust -
Valt onder: Appel van de week

Geef een reactie

Gastblogger op appelogen
Lees eens op een ander!
Lees eens een krant