Like us on Facebook
Begint het niet stilletjes aan tijd te worden dat je ons liket?
Mmmm ... burgers
Ik krijg er al honger van.
Nick & Toots - Hey Joe
Nick Cave en Toots Thielemans, samen op een podium.

stille_optocht

vr 26/05/06 – In Antwerpen trekt een stille optocht tegen racisme en geweld richting justitiegebouw. Volgens schattingen zouden twintigduizend mensen het miezerige weer trotseren. De kop van de betoging is inmiddels aangekomen aan het nieuwe justitiepaleis, het eindpunt. Daar houden de familieleden van de slachtoffers een toespraak… zal Belgie dan toch nog wakker schieten? Deze 20.000 mensen verdienen volgens mij elk de appel van de weeklees meer
0 commentaren 26.05.06 - Chris Dust -
Valt onder: Appel van de week

Geef een reactie

Gastblogger op appelogen
Lees eens op een ander!
Lees eens een krant