Festivalwinkel
Alles voor jouw ultieme festivalervaring!
EK fanshop
Alles om samen te supporteren voor een duivels EK
Star Wars goodies!
Alle Star Wars gadgets die je maar wil!

mooier met photoshop

Een digitale camera is in zowat elk gezin aanwezig. Maar een goede foto nemen is nog steeds even moeilijk als vroeger. Gelukkig is naast de digitale camera ook de software aanwezig om een minder geslaagde foto tot een juweeltje om te toveren.

Hier vind je een fantastische tutorial die je stap voor stap leert om die kleine walletjes, de gele tandjes, het warrige haar en die ongelukkige puist weg te werken. Je hebt wel Photoshop nodig (hier kan je een demo voor een maand downloaden).

Update: hier heb je enkele voorbeelden van wat er allemaal mogelijk is eenmaal je de tutorial onder de knie hebt.
0 commentaren 08.06.06 - Dokter Wolf -
Valt onder: Film en fotografie

Geef een reactie

Gastblogger op appelogen
Lees eens op een ander!
Lees eens een krant