Like us on Facebook
Begint het niet stilletjes aan tijd te worden dat je ons liket?
Mmmm ... burgers
Ik krijg er al honger van.
Nick & Toots - Hey Joe
Nick Cave en Toots Thielemans, samen op een podium.

Bob Dylan + Scarlett Johansson = schoon koppel

Niet alleen onze pa heeft een boontje voor Scarlett Johansson, ook Bob Dylan. Die heeft haar gevraagd om een rolletje te spelen in de videoclip voor zijn verse single “When The Deal Goes Down”. En het ziet er prachtig uit. Regie van Bennett Miller (die ge misschien kent van Capote).


Verwante schrijfsels:
Justin Timberlake + Scarlett Johansson = schoon koppel Scarlett Johansson – Falling Down Scarlett Johansson showt Mango Spring collectie 2011 Wat fluisterde Bill Murray in het oor van Scarlett Johansson? 


0 commentaren 08.09.06 - Uw Moeder -
Valt onder: Muziek

Geef een reactie

Gastblogger op appelogen
Lees eens op een ander!
Lees eens een krant