Festivalwinkel
Alles voor jouw ultieme festivalervaring!
Solden
Extreem veel voordeel!
Star Wars goodies!
Alle Star Wars gadgets die je maar wil!

Antwerpshoppingstreets.be

Antwerpshoppingstreets.be is een nieuwe website waarop ge (zo goed als) alle winkels van Antwerpen vindt. De winkels zijn gegroepeerd per winkelwijk of soort winkel. Ge vindt van elke winkel openingsuren, sluitingsdagen, adres en telefoonnummer. Zeer praktisch!

(kussen voor Antwerpenblogt)
4 commentaren 21.09.06 - Uw Moeder -
Valt onder: Vrouwen onder elkaar

4 reacties op “Alle winkels van Antwerpen”

 1. Laura schreef:

  Hallo! Ik ben op zoek naar een winkel genaam Mens Work.. Bestaat die naam eigelijk wel? want ik zoek hem overal op interent, en ik heb hem écht gezien in het echt in het centrum La Meir. Hij zat vlakbij de Esprit en naast de Grand Bazaar( waar de kruidvat enzo inzit waardoor je uitkomt op de groenplaats) Maar ik weet echt niet hoe de winkel heet ik dacht Mens Work maar dat is helaas niet zo. Ik kan het nergens vinden!? kan iemand mij aub helpen?

  alvast bedankt,
  Laura

 2. Uw Moeder schreef:

  Ik denk dat ge Men At Work bedoelt, nee?

 3. Bloem schreef:

  Das ne goeie groep. Men at work!

 4. broeckx schreef:

  Het is een boeiend concept dat zijn gelijke niet kent en de moeite om over te schrijven + dat momenteel het outlet-gegeven echt wel een nieuwe stijl van shoppen is geworden voor de grote massa. Mensen met zowel een groot budget als kleiner budget vinden bij ons hun gading.
  Een vernieuwend outlet concept is uit de grond hebben gestampt in een fantastisch industrieel pand met veel authentieke elementen opgezet in een knap interieur waarin je een indrukwekkende merkenmix vindt gaande van TOP designers als Marc Jacobs, Paul Smith, Victor & Rolf, CNC collection enz… tot toegankelijker merken als een Patrizia Pepe, Filippa K, G-star, Diesel enz..
  Aanbod qua product gaat van kleding, schoenen, accessoires tot boeken… Dit alles aan waanzinnige outlet prijzen !!

  Als afsluiter, geef ik graag alvast mee dat bij de volgende editie van Golddigger, een heuze Vintage “Zolder” van ongeveer 1000m² zal geopend worden voor het grote publiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gastblogger op appelogen
Lees eens op een ander!
Lees eens een krant