Festivalwinkel
Alles voor jouw ultieme festivalervaring!
Solden
Extreem veel voordeel!
Star Wars goodies!
Alle Star Wars gadgets die je maar wil!

Stopmotion gevecht.

Deze video heeft miljoenen YouTube views. Als je ‘m nog niet hebt gezien, neem snel een kijkje. De funky melodie heet Matyroshka, door UByK, een band uit LA. De maker van de video is Paul B Cummings, een in Los Angeles gebaseerde creatieveling en filmmaker.

Deze video lijkt een beetje op iets uit de Matrix, en heeft een groot gevoel voor humor – zeer onverwacht. Cummings werkt nu aan reclamecampagnes voor verschillende bedrijven, dus misschien zullen enkele van deze technieken gebruikt worden in een http://www.poker.dk/ reclamefilmpje. Wie weet. Zijn spullen zijn alleszins zeer creatief en hij heeft er nog veel meer van op zijn blog ook.

Een stopmotion gevecht tussen de twee vrienden Tony en Paul. Geniaal.
2 commentaren 29.11.06 - Appelogen -
Valt onder: Lachen

2 reacties op “Stopmotion gevecht”

  1. […] Ook tijdens deze tweede week van de bwards 2006-stemming krijgen we weer heel wat stemmen binnen. Dit weekend zal ik me dus weer uiterst accuraat bezighouden met de telling. En dus neem ik door de week de tijd om na te denken over later. Want begin 2007 zal dus de enige, echte, finale bwards 2006-lijst bekendgemaakt worden. We willen dit uiteraard in stijl doen. Limousines of Paris Hilton hoeft u niet meteen te verwachten op de rode loper. Maar het zou wel een leuke avond moeten worden waarop blogminnend Vlaanderen/België samenkomt. IRL dus. En omdat het lezen van een lijst topblogs nu eenmaal niet zo interessant is, willen we ook wat talent een podium geven. Gedacht wordt er hier al volop. Maar misschien hebt u ook een idee wat u iemand uit de blogosfeer wel eens wil zien doen. Een cursus pannenkoeken bakken door Kathleen van verbeelding.org? Kleine Keizerin vanuit een ivoren blogtoren haar woordenvloed laten spuien? Bent u zelf ooit nog sterk geweest in het maken van livemuziek? Michael live zijn staart zien afknippen? Of ziet u Uw Moeder graag een stopmotion gevecht uitvoeren met Chris Dust? Ideeën van harte welkom… hoe zotter hoe liever. De realiteit begin 2007 kan alleen nóg beter worden! […]

  2. 238577 Blog Verification…

    238577…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gastblogger op appelogen
Lees eens op een ander!
Lees eens een krant