Festivalwinkel
Alles voor jouw ultieme festivalervaring!
EK fanshop
Alles om samen te supporteren voor een duivels EK
Star Wars goodies!
Alle Star Wars gadgets die je maar wil!

Hoest en niest op uw mouw.

Dokter Ben Lounsbury, een collega van mijn huisarts, is ervan overtuigd dat niezen en hoesten op uw mouwen een uitstekende manier is om de verspreiding van allerlei ziektes, microbes en ander ongedierte tegen te gaan. Mij lijkt het vooral in de kaart te spelen van allerlei smetvreesverslaafden.

[googlevideo]-8574515984097771637[/googlevideo]

Dit is de website van dokter Lounsbury.
1 commentaar 18.12.06 - Uw Moeder -
Valt onder: Lachen enOverleven

Eén reactie op “Hoest en niest op uw mouw.”

  1. nathan zegt:

    Zo vreemd is die stelling echter niet. Als je hoest of niest in je handen, en daarna raak je vanalles aan … en je verspreid ongewild je bacteriën nog meer … Ten tijde van de vogelpest was er ook al sprake van de handdruk als begroeting te vervangen door een soort elleboog-schudden … mmmmmmm :-)

Geef een reactie

Gastblogger op appelogen
Lees eens op een ander!
Lees eens een krant