Like us on Facebook
Begint het niet stilletjes aan tijd te worden dat je ons liket?
Mmmm ... burgers
Ik krijg er al honger van.
Nick & Toots - Hey Joe
Nick Cave en Toots Thielemans, samen op een podium.

Hoest en niest op uw mouw.

Dokter Ben Lounsbury, een collega van mijn huisarts, is ervan overtuigd dat niezen en hoesten op uw mouwen een uitstekende manier is om de verspreiding van allerlei ziektes, microbes en ander ongedierte tegen te gaan. Mij lijkt het vooral in de kaart te spelen van allerlei smetvreesverslaafden.

[googlevideo]-8574515984097771637[/googlevideo]

Dit is de website van dokter Lounsbury.
1 commentaar 18.12.06 - Uw Moeder -
Valt onder: Lachen enOverleven

Eén reactie op “Hoest en niest op uw mouw.”

  1. nathan zegt:

    Zo vreemd is die stelling echter niet. Als je hoest of niest in je handen, en daarna raak je vanalles aan … en je verspreid ongewild je bacteriën nog meer … Ten tijde van de vogelpest was er ook al sprake van de handdruk als begroeting te vervangen door een soort elleboog-schudden … mmmmmmm :-)

Geef een reactie

Gastblogger op appelogen
Lees eens op een ander!
Lees eens een krant