Like us on Facebook
Begint het niet stilletjes aan tijd te worden dat je ons liket?
Mmmm ... burgers
Ik krijg er al honger van.
Nick & Toots - Hey Joe
Nick Cave en Toots Thielemans, samen op een podium.

Scrotum kunst

Belle Wether uit Boston is een vrouw met ballen. Deze kunstenares maakt zeer gedetailleerde potloodtekeningen van penissen, scrotums en teelballen. Zoals het portret zijn ook deze mannelijke pronkstukken uniek, divers en een uitdaging om te tekenen. Ik zie nog niet gauw een blow-up van mijn koninkrijk in mijn praktijk hangen, maar mijn madam zal daar waarschijnlijk een andere mening over hebben als ze deze toch wel boeiende kunst ontdekt.
0 commentaren 20.02.07 - Dokter Wolf -
Valt onder: Kunst en cultuur

Geef een reactie

Gastblogger op appelogen
Lees eens op een ander!
Lees eens een krant