Festivalwinkel
Alles voor jouw ultieme festivalervaring!
Solden
Extreem veel voordeel!
Star Wars goodies!
Alle Star Wars gadgets die je maar wil!

Rankin, retrospectieve tentoonstellingMarianne Faithfull, gefotografeerd door RankinRankin, Engelse topfotograaf

Als ge niet zo into fotografie zijt, doet de naam Rankin misschien geen belletje rinkelen, maar zijn recente foto’s voor Dove kent ge wellicht wel. Rankin houdt van vrouwen, in alle maten en kleuren. De vrouwen op zijn foto’s zijn sexy, speels, uitdagend, sensueel, grappig,…
Op het Internationaal Fotofestival Knokke-Heist loopt momenteel de retrospectieve "Visually Hungry" waar 13 fotoreeksen van de Britse topfotograaf getoond worden. Absoluut de moeite. Nog tot 1 juli 2007. Check zijn website voor een voorsmaakje (nsfw als uw baas geen liefhebber is van artistiek naakt).
0 commentaren 28.04.07 - Uw Moeder -
Valt onder: Film en fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gastblogger op appelogen
Lees eens op een ander!
Lees eens een krant