Like us on Facebook
Begint het niet stilletjes aan tijd te worden dat je ons liket?
Mmmm ... burgers
Ik krijg er al honger van.
Nick & Toots - Hey Joe
Nick Cave en Toots Thielemans, samen op een podium.

Rankin, retrospectieve tentoonstellingMarianne Faithfull, gefotografeerd door RankinRankin, Engelse topfotograaf

Als ge niet zo into fotografie zijt, doet de naam Rankin misschien geen belletje rinkelen, maar zijn recente foto’s voor Dove kent ge wellicht wel. Rankin houdt van vrouwen, in alle maten en kleuren. De vrouwen op zijn foto’s zijn sexy, speels, uitdagend, sensueel, grappig,…
Op het Internationaal Fotofestival Knokke-Heist loopt momenteel de retrospectieve "Visually Hungry" waar 13 fotoreeksen van de Britse topfotograaf getoond worden. Absoluut de moeite. Nog tot 1 juli 2007. Check zijn website voor een voorsmaakje (nsfw als uw baas geen liefhebber is van artistiek naakt).
0 commentaren 28.04.07 - Uw Moeder -
Valt onder: Film en fotografie

Geef een reactie

Gastblogger op appelogen
Lees eens op een ander!
Lees eens een krant