Festivalwinkel
Alles voor jouw ultieme festivalervaring!
EK fanshop
Alles om samen te supporteren voor een duivels EK
Star Wars goodies!
Alle Star Wars gadgets die je maar wil!

Borden strandwandelingContemPlate Freshwest Design

Ge werkt in een bordenfabriek en ge moet een nieuwe reeks talloren ontwerpen. Wat ge zoudt kunnen doen is: ge neemt uw fototoestel en gaat een jaar lang mensen fotograferen die een strandwandeling maken. Dan kiest ge uw acht favoriete foto’s en zet de wandelaars als figuurkes op uw borden. Da’s wat de mannen van Freshwest Design hebben gedaan voor hun ContemPlates borden. Leuk detail: op de achterkant van elk bord staat datum, tijd en strand waar de foto werd getrokken.




0 commentaren 08.06.07 - Uw Moeder -
Valt onder: Vrouwen onder elkaar

Geef een reactie

Gastblogger op appelogen
Lees eens op een ander!
Lees eens een krant