Festivalwinkel
Alles voor jouw ultieme festivalervaring!
EK fanshop
Alles om samen te supporteren voor een duivels EK
Star Wars goodies!
Alle Star Wars gadgets die je maar wil!

Jenny Holzer op Twitter

Net zoals bij Facebook (vriendjes worden van Appelogen kan nog altijd), zie ik bij Twitter niet direct waar het nuttig voor is. Maar als er iemand gerechtvaardigd is om Twitter te gebruiken, dan is dat Jenny Holzer. Ik zal niet beweren dat de Twitters van Tantieris of Elspop of Imke géén kunst zijn, maar de Twitter van Jenny Holzer is ongetwijfeld kunst.

Voor wie Jenny Holzer niet kent: ze is een Amerikaanse conceptuele kunstenares die zich vooral bezig houdt met tekst en taal, en dat op publieke plekken. Een eigen Twitter past natuurlijk perfect in dat plaatje. Twitter = kunst!
5 commentaren 02.08.07 - Uw Moeder -
Valt onder: Kunst en cultuur

5 reacties op “Jenny Holzer op Twitter”

 1. Tantieris zegt:

  Maar Moeder toch, mijne twitter is alleen al kunst in het onkunstig zijn. De banaliteit druipt eraf, het alledaags concept straalt een huis-tuin-en-keukensfeer uit waar menige huisvrouw jaloers op is. Maar ok, die Jenny kan er wat van. Ok, ok ! ;-)

 2. Uw Moeder zegt:

  We zullen ’s aan Jan Hoet moeten vragen welke Twitters kunst zijn en welke niet.

 3. Mike zegt:

  DIE JENNY ROEPT NOGAL!

 4. Uw Moeder zegt:

  JA DAT DOET ZE ALTIJD. IK DENK DAT ZE EEN BEETJE HARDHORIG IS!

 5. Uw Moeder zegt:

  Ik stel me trouwens de vraag of Jenny’s Twitter een soort van online notitieboekske is waar ze alles verzamelt. De installaties die ze maakt zijn een pak arbeidsintensiever, dus ze zal erg streng zijn in de selectie die ze maakt. Maar op Twitter, da’s rap gefikst, zou ze hier ook zo kritisch zijn, of zou ze zeggen “bwa, eentje meer of minder, kan allemaal geen kwaad”?

Geef een reactie

Gastblogger op appelogen
Lees eens op een ander!
Lees eens een krant