Festivalwinkel
Alles voor jouw ultieme festivalervaring!
Solden
Extreem veel voordeel!
Star Wars goodies!
Alle Star Wars gadgets die je maar wil!

Shoes Of The Fisherman, Jesus Loves You, Schoeisel

Dit is zonder enige twijfel het meest fantastische schoeisel dat ik de laatste tijd heb gezien. Weg met de laatste trends. Weg met Max Kibardan, foert Dirk Bikkembergs en maak dat ge wegkomt Marc Jacobs. Dé schoenen die ge moet hebben heten Shoes Of The Fisherman. Ze brengen de blijde boodschap. Verkrijgbaar als sandalen, laarsjes en sletsen (of hoe noemt gij dat? Slashen? Slippers?). En uiteraard is het vooral om die zolen te doen.
0 commentaren 14.08.07 - Uw Moeder -
Valt onder: Algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gastblogger op appelogen
Lees eens op een ander!
Lees eens een krant