Festivalwinkel
Alles voor jouw ultieme festivalervaring!
Solden
Extreem veel voordeel!
Star Wars goodies!
Alle Star Wars gadgets die je maar wil!

Oost-vlaams Rockconcours

Gisteren woonde ik de eerste voorronde van het Oost-Vlaams Rockconcours 2007 bij in het jeugdhuis Tentakel te Wippelgem, het geboortedorp van onze grootste Vlaamse rockgod Luc De Vos. De jury haar stem ging uit naar Kasper, Trashbeatz en Uptempo Bluesmachines.

Vooral de laatste band was een terechte keuze! De Uptempo Bluesmachines gaven zich compleet en hadden het publiek volledig op hun hand. Rock 'n roll ten top. Kasper ging dan meer de softe countryrocktoer op terwijl Trashbeatz zich waagde aan elektronische beats. De drie geselecteerde bands waren elk in hun eigen genre het origineelste wat deze voorronde te bieden had. Met andere woorden: ik was het volledig eens met de jury.

Golden Key Solution van de Uptempo Bluesmachines:

[youtube]5nwg-qzqT7c[/youtube]
0 commentaren 08.09.07 - Chris Dust -
Valt onder: Algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gastblogger op appelogen
Lees eens op een ander!
Lees eens een krant