Festivalwinkel
Alles voor jouw ultieme festivalervaring!
EK fanshop
Alles om samen te supporteren voor een duivels EK
Star Wars goodies!
Alle Star Wars gadgets die je maar wil!

Flipbot op Brussels Girl Geek Dinner nummerke 3 in Gent (foto van ApplefanBE)

Gisteren was het Valentijn, ik denk dat u dat wel is opgevallen op Appelogen. Mijn excuses voor de amper te stoppen stroom liefdesbetuigingen. Maar het was gemeend en recht uit het hart.

De avond vóór Valentijn had Clo een weeral uitstekend avondje geprepareerd. Deze keer waren robots het centrale girlgeekthema. Verbazend wat ge allemaal met die elektrische honden, konijnen, dinosaurussen, pinguïns, pissebedden en parkieten kunt. Moesten ze nu nog taarten bakken of sjaals breien, dan zou ik zo'n elektrobot wel zien zitten.

Verder waren er vooral veel babbels. Uitgebreid met Tantieris, zo'n toffe madam dat dat is. Met die maakt ge altijd vanalles mee, vooral als er parkeergarages in de buurt zijn. Of broodjes met boter. Tante Annie was ook van de partij. Verbaasd als altijd. Allee, dat denk ik toch, dat altijd verbaasd zijn.

En ook Tiekenei (die lijkt inderdaad op Hilde Baardmans maar dan 10 jaar jonger) en Barbara en Lama en Ines (met een blog zonder blogposts) en Karel (met een blog zonder lezers, gaat er eens langs, de arme sloeber) en Ann en Skolgen (die me meermaals heeft gecomplimenteerd met mijn looks, ik had dan ook mijn best gedaan). En ik vergeet waarschijnlijk nog een hoop volk.

Ja, gelijk Imke en Edzimbi en hun getrouwde konijnen. En Pietel, die moet ik de volgende keer toch ook 's aanspreken, want die durft dat precies niet, zou die schrik van mij hebben misschien? Ik bijt niet hoor. Tenzij ge u insmeert met muizekeutelkes. Lekker is dat.

(foto van Applefan)
8 commentaren 15.02.08 - Uw Moeder -
Valt onder: Algemeen

8 reacties op “Girl Geek Dinner nummerke 3 in Gent”

 1. Ivm uw “verwante schrijfsels” (nummerke 4): tijd om uit de kast te komen Moeder!

 2. tantieris zegt:

  Over die verwante schrijfselkes gesproken: 20ste Lesbiennedag?? Dat gaat ge met mij niet meemaken, zene Moederke. Of we moesten misschien de ultieme natte droom van onze Pa en mijnen manlief willen waarmaken?? Mmm, misschien valt er nog eens over te praten. Want ja, met mij maakt ge dus de gekste dingen eerst mee. Parkeergarages en Tantwishes en Lesbiennedagen … Ahum.

 3. Uw Moeder zegt:

  Zijt ge lesbolvriendelijk, wordt ge onmiddellijk zelf van lesbolschap verdacht…

 4. tante annie zegt:

  ik ben niet altijd verwonderd. ik epileer mijn wenkbrauwen soms wat wild.

 5. Uw Moeder zegt:

  Een typisch journalistentrucske zeker?

 6. Mick zegt:

  een mens zou toch spijt krijgen dat het er niet bij was.

 7. tantieris zegt:

  Ja, Mickje, ja!!! Kom je niet over voor de Bwards? ;-)
  Alles ok in Valencia?

 8. tante annie zegt:

  zolang ik geen seminariekes doe, krijgt ge geen geheimkes

Geef een reactie

Gastblogger op appelogen
Lees eens op een ander!
Lees eens een krant