Festivalwinkel
Alles voor jouw ultieme festivalervaring!
EK fanshop
Alles om samen te supporteren voor een duivels EK
Star Wars goodies!
Alle Star Wars gadgets die je maar wil!

Vieze nonkel Uncle Dirty Mike Belleme

Zeer de moeite, de fotoreeks Uncle Dirty (nsfw) van Mike Belleme. Uncle Dirty is zijn 86-jarige oom. In zijn jonge jaren was Uncle Dirty een echte bodybuilding champ. Tegenwoordig legt hij zich toe op het eigenhandig fabriceren van thongs voor eigen gebruik, om er daarna mee gaan te paraderen. Een andere hobby van Uncle Dirty is "pikante collage".

Bekijk hier de fotoreeks en lees ook de tekstjes, ze zijn de moeite.

(kussen voor Vuile Steke
2 commentaren 12.03.08 - Uw Moeder -
Valt onder: Film en fotografie enPikante oogappels

2 reacties op “Vieze nonkel”

  1. Tom Nuttin zegt:

    Prachtig gewoon!
    De remsporen in zijn thong zijn wel goed te zien, maar daar zal hij zich niks van aantrekken denk ik.

  2. fliphamster zegt:

    We are sorry to inform you that the family of Uncle Dirty has requested that Mike remove these pictures and this story. Although Uncle Dirty actually appreciated the attention, he wished not to hurt his family. He’s had trouble finding acceptance his whole life and it’s a shame that he cannot even find it within his family. That for reading and all the comments. We’ve found inspiration in the fact that you all actually care..

Geef een reactie

Gastblogger op appelogen
Lees eens op een ander!
Lees eens een krant