Festivalwinkel
Alles voor jouw ultieme festivalervaring!
Solden
Extreem veel voordeel!
Star Wars goodies!
Alle Star Wars gadgets die je maar wil!

Ben ik op seksvakantie?

Ik ben op vakantie, maar mijn bestemming heb ik niet aan uw neus gehangen. Misschien ben ik wel met onze pa op seksvakantie. Partnerruil, in de boskes vossen, wat weet ik nog allemaal. Bijzonder hip tegenwoordig, als ge het aantal artikels in de boekskes moogt geloven. Wel efkes How Not To Get Laid lezen, zodat ge niet dezelfde flaters slaat als andere hetebezen.
0 commentaren 12.09.08 - Uw Moeder -
Valt onder: Lachen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gastblogger op appelogen
Lees eens op een ander!
Lees eens een krant


Fatal error: Call to undefined function get_mini_posts() in /home/appelogen/domains/appelogen.be/public_html/wp-content/themes/bionicjive/footer.php on line 85