Like us on Facebook
Begint het niet stilletjes aan tijd te worden dat je ons liket?
Mmmm ... burgers
Ik krijg er al honger van.
Nick & Toots - Hey Joe
Nick Cave en Toots Thielemans, samen op een podium.

Yoga voor mannen

Zie ik onze pa gisterenavond in de living gekke bewegingen maken. Ik vraag wat er gebeurt. "Yoga", zegt hij. Ik kon mijne lach natuurlijk niet inhouden. "En gaat ge daar een cursus voor volgen of wat zijt ge van plan?", vraag ik. Maar nee, meneerke heeft zich een knappe lerares op internet versiert:

[youtube]xDRt9causdo[/youtube] 

Fans van Zuzana moeten maar eens naar hare YouTube gaan. Die zal de mannen wel in beweging krijgen.
0 commentaren 07.11.08 - Uw Moeder -
Valt onder: Pikante oogappels

Geef een reactie

Gastblogger op appelogen
Lees eens op een ander!
Lees eens een krant