Festivalwinkel
Alles voor jouw ultieme festivalervaring!
EK fanshop
Alles om samen te supporteren voor een duivels EK
Star Wars goodies!
Alle Star Wars gadgets die je maar wil!

Het gevloek van The Sopranos

De scenaristen van The Sopranos hebben hun scripts flink vol gevloek gestoken. Het bulkt van de fucks. En er is ook kwistig gestrooid met shit en fucker. En hier en door nog wat motherfucker, fucking, fuckface en bullshit. En shithead. En dan heb ik er vast nog een paar gemist.

Maar geen nood, want een of andere zot met te veel tijd heeft alle scheldwoorden uit alle 86 afleveringen van alle 6 seizoenen van The Sopranos geknipt, en ze dan allemaal achter mekaar geplakt. Een klein halfuur gefuck, hier sè:

[vimeo 2998698]

(kussen voor Today and tomorrow)
0 commentaren 11.02.09 - Uw Moeder -
Valt onder: Lachen

Geef een reactie

Gastblogger op appelogen
Lees eens op een ander!
Lees eens een krant