Festivalwinkel
Alles voor jouw ultieme festivalervaring!
Solden
Extreem veel voordeel!
Star Wars goodies!
Alle Star Wars gadgets die je maar wil!

Black Cab Sessions

Ge ziet dat door del-punt-icio-punt-us-links neuzen wel eens fijne vondsten oplevert. Zoals den deze: Black Cab Sessions. Doet een beetje aan Concerts à emporter denken, met dat verschil dat die zich doorgaans op straat, in een hotelkamer of backstage afspelen, terwijl de Black Cab Sessions steevast in een taxi gebeuren.

Mini-concertjes in een taxi dus. Voordeel is dat het geluid beter is dan de meeneemconcerten. Weinig last van achtergrondgeluiden, meer mogelijkheden qua instrumentatie. Nadeel is dat er weinig interactie is met de omgeving, wat bij de meeneemconcerten wel het geval is. Zie bijvoorbeeld dat van The Kooks.

Maar niettemin, eentje om in de mot te houden. Ik geef u twee fijne zwarte-taxi-concertjes mee: de (volgens mij sinds vorige jaar) ganz hippe Lykke Li, en het immer fantastische My Morning Jacket.

(kussen voor Michzog)
0 commentaren 17.02.09 - Uw Moeder -
Valt onder: Muziek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gastblogger op appelogen
Lees eens op een ander!
Lees eens een krant