Festivalwinkel
Alles voor jouw ultieme festivalervaring!
Solden
Extreem veel voordeel!
Star Wars goodies!
Alle Star Wars gadgets die je maar wil!

Expo-tip: Luc Tuymans in Brussel

Ik betwijfel of er onder het Appelogen-publiek mensen zijn die zich een Luc Tuymans kunnen permitteren, maar gaan kijken mag natuurlijk altijd. Tuymans stelt momenteel voor de eerste keer solo tentoon in Brussel. In Wiels meer bepaald, alwaar 20 nieuwe werken van Tuymans in première gaan.

Deze keer haalde onze Luc inspiratie bij reality tv, internet en andere vluchtigheden. Bij Wiels klinkt dat dan als "Tuymans zet zo zijn onderzoek naar de illusie en manipulatie van beelden verder en biedt er met zijn schilderkunst antwoorden op".

De tentoonstelling, getiteld Against The Day, loopt nog tot 2 augustus 2009.
0 commentaren 29.04.09 - Uw Moeder -
Valt onder: Kunst en cultuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gastblogger op appelogen
Lees eens op een ander!
Lees eens een krant