Festivalwinkel
Alles voor jouw ultieme festivalervaring!
Solden
Extreem veel voordeel!
Star Wars goodies!
Alle Star Wars gadgets die je maar wil!

Bin 'Um

Het spelleke van vandaag is niet alleen prima geschikt om uw suffe vrijdagmiddag mee op te vullen, ’t is ook nog eens goed voor de gezondheid, want gemaakt om een stop-met-roken-campagne te ondersteunen.

Speel Bin ‘Um:

De instructies:

Ge moet het balleke in het mandje gooien. Hou uw muisknop ingedrukt om het handje te doen stoppen. Zolang ge uw muisknop ingedrukt houdt, bouwt ge kracht op om ver genoeg – in de mand – te kunnen smijten. Een propke papier in een papiermand werpen dus. Echt moeilijk kunt ge het niet noemen, maar met een wolk sigarettendamp in uw ogen is het wellicht andere koek. (Disclaimer: ge moogt dit spelleke ook spelen zonder sigaret in de buurt.)

Ge vindt nog twee andere (meer stop-met-roken-gerichtte) spellekes op www.quittersarcade.com. Eentje heet Escape from Planet Smokey, een spelleke waarin ge doorheen verschillende platforms de verleidingen van het roken moet weerstaan. Het ander spelleke heet Blast N Quit, een pief-poef-paf-schietspelleke. Allemaal met zo’n 80’s arcade-sauske overgoten.

Facebookers kunnen dat laatste spelleke trouwens ook spelen via de Blast N Quit
Facebook-applicatie
.

Oh, en dan is er op de Quitters Arcade website ook nog een groot scorebord waarop per blog de hoogste score wordt bijgehouden. ’s Benieuwd of de Appelogen-lezers een deftige prestatie kunnen neerzetten. Komaan mannekes, gaan!
0 commentaren 11.12.09 - Uw Moeder -
Valt onder: En dan nu, tijd voor ... enSpelletjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gastblogger op appelogen
Lees eens op een ander!
Lees eens een krant