Festivalwinkel
Alles voor jouw ultieme festivalervaring!
Solden
Extreem veel voordeel!
Star Wars goodies!
Alle Star Wars gadgets die je maar wil!

Kreeg ik vanmorgen een persbericht in de brievenbus dat zattevrienden.be ermee kapt. Gek, want eerder beloofden ze ermee te stoppen als ze zouden winnen op de Site Van Het Jaar-verkiezing. Dat was gisteren, en de zatlapkes hadden niet gewonnen (categorie Community).

Blijkt echter dat als ge verder surft dan de homepage van Zatte Vrienden, naar bijvoorbeeld een blogpost over een online spelleke, dat de hele boel overgenomen is door Clint. En da’s dan weer van de winkel van Think Media (zie ook P-Magazine, Ché, enzovoort).

Binnenkort in een vliegtuig boven uw hoofd: de zatte vriendjes op weg naar een zonnig strand om zich vol te gieten met cocktails.

(Voor de liefhebbers, het persbericht hieronder, merk de knipoog op in de laatste zin)

Zatte Vrienden overgenomen door Clint.be
4 commentaren 15.12.09 - Uw Moeder -
Valt onder: Overleven

4 reacties op “Zatte Vrienden overgenomen door Clint.be”

 1. chrisdust schreef:

  Onverwachts, voor mij althans

 2. Yannick schreef:

  “Als we winnen kappen we er mee” en “omdat we niet gewonnen zijn kappen we er mee”. De logica is een beetje zoek voor mij. Ze hadden het verhaal korter kunnen maken en gewoon kunnen zeggen “we kappen er mee”.

  Enfin, ik lig niet wakker van het al dan niet voortbestaan van zattevrienden. Ik ben geen fan maar als andere mensen die site wel graag bezoeken is dat hun volste recht, daar heb ik geen last van.

 3. chrisdust schreef:

  ze moeten nu maar naar hier komen :)

 4. […] Er is trouwens nog een hele heisa ontstaan rond de overwinning van Seniorennet.be, met als resultaat het ‘einde’ van ZatteVrienden. De hele historie rond dit onderwerp kan je hier lezen op de blog van Appelogen. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gastblogger op appelogen
Lees eens op een ander!
Lees eens een krant