Festivalwinkel
Alles voor jouw ultieme festivalervaring!
Solden
Extreem veel voordeel!
Star Wars goodies!
Alle Star Wars gadgets die je maar wil!

Verzekering tegen homoseksuele kinderen

Zwanger? Dan is het hoog tijd dat ge een Verzekering tegen homoseksuele kinderen afsluit. Neen, als ge die verzekering neemt, kunt ge uw kind – als het homoseksueel blijkt te zien – niet zomaar terug inleveren. Maar de verzekering dekt wel de extra kosten die een homoseksueel kind met zich meebrengt. Want volgens statistieken kost een gemiddeld homokind meer dan een gemiddeld heterokind.

Draait ge dus liever niet zelf op voor dat Madonna Fanclub lidmaatschap en gelijkaardige onkosten, neem dan een Verzekering tegen homoseksuele kinderen.

(kussen voor Hippie beer)
3 commentaren 14.04.10 - Uw Moeder -
Valt onder: Verontrustend

3 reacties op “Verzekering tegen homoseksuele kinderen”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Pieter Brat, Appelogen. Appelogen said: Verzekering tegen homoseksuele kinderen http://bit.ly/8XR70e […]

  2. Autoverzekering schreef:

    Gaat steeds gekker worden dit

  3. Marco schreef:

    hehe eindelijk werd ´t wereld echt wakker want ik ben ook een geboren homo, toen die tijd was het moeilijk uit de kast te komen, gelukkig ben ik niet de enige homo eindelijk werd de wereld weer normaal als in de romeinse tijd was het al normaal.
    laat een kind ook uit de kast komen en op zelfde geslacht verliefd op worden ik vind dat normaal omdat ik als kind ook verliefd werd op een jongen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gastblogger op appelogen
Lees eens op een ander!
Lees eens een krant