Festivalwinkel
Alles voor jouw ultieme festivalervaring!
Solden
Extreem veel voordeel!
Star Wars goodies!
Alle Star Wars gadgets die je maar wil!

Ik heb een serieuze haat-liefderelatie met Ikea. Ik haat het om hun spullen in mekaar te steken. Garanti dat er iets mis loopt, hoe nauwgezet ik het instructieblaadje ook volg. En onze pa brengt het er niet beter van af.

Waarom ik dan wel van Ikea hou? Omdat ze soms wel erg fijne dingskes doen. Gelijk dit recente kookboek: Hembakat är Bäst (vrijelijk vertaald – door Vertaalbureau Uw Moeder – als “Thuisbaksels zijn het lekkerst”). Daarin: 30 typisch Zweedse bakrecepten.

’t Is me niet per se om die recepten te doen, maar om de fotografie. Held van dienst: Carl Kleiner. Hij liet zich inspireren door haute couture en Japans minimalisme en maakte erg grafische stillevens van de ingrediënten.

De volledige fotoreeks kunt ge hier bekijken.

Voor ge roept: “Dat boek wil ik ook”. Wacht. Blijkbaar gaat het om een limited edition kookboek dat enkel in het Zweeds verschijnt. Fangers crôssod dus dat ze zich bedenken en het boek gewoon vertalen en in alle Ikea-winkels leggen.

Er is ook een iPhone-app gemaakt rond dit kookboek. In ’t Zweuds. Als ge dat verstaat, hier downloaden.

Erg mooi Ikea kookboek

Erg mooi Ikea kookboek

Erg mooi Ikea kookboek

(kussen voor Vandaag en morgen)
0 commentaren 06.10.10 - Uw Moeder -
Valt onder: Eten en drinken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gastblogger op appelogen
Lees eens op een ander!
Lees eens een krant


Fatal error: Call to undefined function get_mini_posts() in /home/appelogen/domains/appelogen.be/public_html/wp-content/themes/bionicjive/footer.php on line 85