Festivalwinkel
Alles voor jouw ultieme festivalervaring!
EK fanshop
Alles om samen te supporteren voor een duivels EK
Star Wars goodies!
Alle Star Wars gadgets die je maar wil!

Als je gordijnen te klein zijn - Niklas Roy

Niklas Roy (die ge misschien nog kent van zijn automatische claxon) heeft weer iets nieuws bedacht. Want hij had een probleem. Hij heeft namelijk een atelier met een raam dat uitkijkt op de straat. En het gordijn aan dat raam is te klein. Pottenkijkersoverlast dus.

Gelukkig kan Niklas goed knutselen.
1 commentaar 20.10.10 - Uw Moeder -
Valt onder: Kunst en cultuur

Eén reactie op “Als je gordijnen te klein zijn”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Wannes Daemen, appelogen.be and Marina, Maartje Luif. Maartje Luif said: Haha! RT @wannesdaemen: RT @appelogen: Als je gordijnen te klein zijn http://bit.ly/cM8NlH […]

Geef een reactie

Gastblogger op appelogen
Lees eens op een ander!
Lees eens een krant