Festivalwinkel
Alles voor jouw ultieme festivalervaring!
Solden
Extreem veel voordeel!
Star Wars goodies!
Alle Star Wars gadgets die je maar wil!

Interlocked van WeCreateStuff is een 3D-spel dat doet denken aan die houten blokken puzzels die je opnieuw in elkaar moet steken. Alleen moet je hier gewoon alle blokken uit elkaar zien te krijgen, wat toch een stuk leuker is.

Gebruik je muis om de puzzel te roteren en vanuit alle hoeken te onderzoeken. Druk vervolgens op de spatiebalk om toegang te krijgen tot functies om de individuele blokken te verslepen. Wil je het geheel weer uit een andere hoek bekijken, druk dan nogmaals op de spatiebalk. Zo ga je door tot je ieder blokje hebt losgepeuterd.

Interlocked telt 20 levels die naar het einde toe behoorlijk pittig worden.

Interlocked

(Dit is een blogpost van gastblogger Bart Bonte. Ook gastblogger worden?)
0 commentaren 25.02.11 - Bart Bonte -
Valt onder: Spelletjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gastblogger op appelogen
Lees eens op een ander!
Lees eens een krant