Festivalwinkel
Alles voor jouw ultieme festivalervaring!
EK fanshop
Alles om samen te supporteren voor een duivels EK
Star Wars goodies!
Alle Star Wars gadgets die je maar wil!

Hieronder kan je de teaser bekijken voor een nieuwe serie genaamd Ringer. Het verhaal gaat over Bridget, gespeeld door Sarah Michelle Gellar. Ze is op de vlucht na getuige te zijn van een moord. Nadat haar zus verdwijnt besluit ze haar leven in te nemen. Maar het leven van haar zus blijkt al snel zo mondain als ze dacht.

De première van de serie is op 13 september. De serie was genomineerd voor de meest veelbelovende nieuwe serie op de Critics’ Choice Television Awards. Het eerste seizoen zal 13 afleveringen tellen. Wat vinden jullie van de teaser?
1 commentaar 13.09.11 - Jannickvdb -
Valt onder: Algemeen

Eén reactie op “Ringer”

Geef een reactie

Gastblogger op appelogen
Lees eens op een ander!
Lees eens een krant