Festivalwinkel
Alles voor jouw ultieme festivalervaring!
Solden
Extreem veel voordeel!
Star Wars goodies!
Alle Star Wars gadgets die je maar wil!

Hoe ge die godverdomse kerstkalkoen moet klaarmaken

Voelt ge u weer verplicht om deze kerst een kalkoen op tafel te toveren? En ge hebt er geen goesting in? De stress die toeslaat? Want hoe moet ge dat ding weer deftig gaar en toch niet te droog krijgen, en sappig genoeg en goed afgekruid en met een schoon kleurke?

Awel, Tante Marie brengt redding! Geen gezever en gepruts met exacte maten en gewichten, gedaan met de quatsch. Om het met haar woorden te zeggen: “Just Put The Fucking Turkey In The Oven”.

Zalige no-nonsense kookvideo. Check this, Jeroen, Piet, Peter en Sergio.
1 commentaar 19.12.11 - Uw Moeder -
Valt onder: Eten en drinken enLachen

Eén reactie op “Hoe ge die godverdomse kerstkalkoen moet klaarmaken”

  1. jordi zegt:

    bonjour
    lening bieden tussen bepaalde
    Ik heb de beschikking over een lening van 2.000 € tot 25.000. 000€ in omstandigheden zeer eenvoudig. Ik maak ook investeringen en leningen tussen individuen van alle soorten. Ik bied credits samenwerking op korte, middellange en lange termijn met mijn advocaat. We weten dat je ons en onze transfers worden geleverd door een bank voor de beveiliging van de transactie. Voor al uw vragen voorstellen van de frequentie en het bedrag van de betalingen en zal ik je helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gastblogger op appelogen
Lees eens op een ander!
Lees eens een krant


Fatal error: Call to undefined function get_mini_posts() in /home/appelogen/domains/appelogen.be/public_html/wp-content/themes/bionicjive/footer.php on line 85