Festivalwinkel
Alles voor jouw ultieme festivalervaring!
Solden
Extreem veel voordeel!
Star Wars goodies!
Alle Star Wars gadgets die je maar wil!

In navolging van de vorige posts over het uitbreken van de apocalyps nu een derde een laatste post hierover. Deze post bevat twee iets langere kortfilmpjes van respectievelijk 14 en 23 minuten. Beide filmpjes hebben één gelijkenis: ze zijn beiden zeer deprimerend.

Het eerste filmpje vertelt het verhaal van een verloren onderzoeker die voor het uitbreken van een nucleaire ramp nog onderdak kon vinden in een atoomkelder, spijtig genoeg heeft zijn vriendin het niet op tijd gehaald. Naarmate het verhaal vordert zien we flashbacks en krijgen we te zien dat niets is wat het lijkt. Dit filmpje bevat ook zeer mooi beeldmateriaal.

Het tweede en langste filmpje van 23 minuten is zo mogelijk nog deprimerender. Twee soldaten zijn verloren gelopen in een verwoest land, moeten ze nog vechten? Maar vooral, waar is iedereen? Het enige teken van leven is de oorlog die lijkt door te gaan tussen de legers Red, Blue en Yellow. Maar heeft verder vechten nog wel zin? Hun meningen hierover verschillen en dit wordt gaandeweg duidelijk. Verwacht op het einde geen spectaculaire climax want die komt er niet.
0 commentaren 31.01.12 - Jannickvdb -
Valt onder: Film en fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gastblogger op appelogen
Lees eens op een ander!
Lees eens een krant