Like us on Facebook
Begint het niet stilletjes aan tijd te worden dat je ons liket?
Mmmm ... burgers
Ik krijg er al honger van.
Nick & Toots - Hey Joe
Nick Cave en Toots Thielemans, samen op een podium.

Expo-tip: Slinkachu in Antwerpen

De Londense miniatuurbeeldhouwer-slash-streetartist Slinkachu (voorheen en voorheen) doet Antwerpen aan en da’s wat mij betreft met stip een vermelding op Appelogen waard.

Op 4 en 5 mei kunt ge in de straten van Antwerpen 2018 Slinkachu-werkskes gaan spotten. Tips waar ge moet gaan kijken kunt ge vinden op de speciale Facebook-page. Er zullen ook markeringen aangebracht worden op straat.

Verder kunt ge foto’s van Slinkachu’s werk gaan bekijken in een tijdelijke galerie te Lozanastraat 101b (eveneens 2018 Antwerpen). Openingsuren: donderdag: 17 tot 20 uur, vrijdag: 15 tot 18 uur, zaterdag: 14 tot 18 uur. Gratis inkom. Geopend tot en met 5 mei.

Niet vergeten noteren in uw agenda!

Expo-tip: Slinkachu in Antwerpen


Verwante schrijfsels:
Slinkachu in Antwerpen: een videoverslag Expo-tip: Museumnacht 2008 in Antwerpen Expo-tip: Weegee en Gert Jochems in Antwerpen Expo-tip: Titus Simoens en Dieter De Lathouwer in Antwerpen 


3 commentaren 26.04.12 - Uw Moeder -
Valt onder: Kunst en cultuur

3 reacties op “Expo-tip: Slinkachu in Antwerpen”

  1. Filip zegt:

    Merci voor de tip!

  2. Sabbe zegt:

    Soortgelijk vind je op http://petitville.webling.be

  3. [...] was straatkunstenaar Slinkachu op bezoek in Antwerpen met zijn miniatuurstraatsculptuurtjes. De mannen van StampMedia maakten er een leuk videoverslagske [...]

Geef een reactie

Gastblogger op appelogen
Lees eens op een ander!
Lees eens een krant