Festivalwinkel
Alles voor jouw ultieme festivalervaring!
Solden
Extreem veel voordeel!
Star Wars goodies!
Alle Star Wars gadgets die je maar wil!

Fietsen is voor veel mensen de ultieme manier van beweging. Fietsen is eigenlijk zo vanzelfsprekend als het Atomium of mosselen met frieten. Het is een deel van ons erfgoed. Op weinig plekken in de wereld wordt zoveel gefietst als in de Benelux.

Regen

We zijn dan ook gewend onder zowat alle omstandigheden te fietsen. Weer of geen weer, er wordt gewoon doorheen gefietst. Tegen regen kun je je beschermen door regenkledij te dragen. Tegen kou door een dikke jas, een sjaal en handschoenen.

Gezien het klimaat waar we het mee moeten doen is regenkleding geen luxeartikel maar een vanzelfsprekende aanschaf. Is het tijd om die te vernieuwen? Kijk op de website van Bikester voor een groot assortiment fietskledij.

Weer

In de zomer neem je de fiets ook voor een lekkere rit, gewoon omdat het mooi weer is. Als een uitje. Omdat we gewend zijn aan afwisseling als we het over het weer hebben, zal een verregende zomer ons er niet van weerhouden te fietsen. Soms neem je zelfs de fiets om even af te koelen. Na een paar tropische dagen kan een ritje door een kleine regenbui heerlijk zijn.

Sneller

Een andere reden waarom we de fiets gebruiken is om de auto niet te hoeven gebruiken. Zeker op de korte ritten of bijvoorbeeld om bij het station te komen en makkelijk te parkeren, is de fiets veel makkelijker en sneller dan de auto. Vergeet daarbij niet wat je aan benzine bespaart, want met name die kleine, korte, ritten hebben het hoogste verbruik.

Gelukkig heb je regenkleding, die je beschermt tegen hemelwater, maar dat ook uitstekend doet tegen extreme kou. Vaak wordt dat over het hoofd gezien, maar een goed regenpak houdt ook snijdende winden en extreme vrieskou weg van jouw lichaam. Fietskledij van Bikester beschermt dus tegen meer dan alleen een teveel aan water. Een tip voor de komende herfst?

Ondanks de verregende zomer lekker fietsen ()
0 commentaren 14.09.12 - Appelogen -
Valt onder: En dan nu, tijd voor ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gastblogger op appelogen
Lees eens op een ander!
Lees eens een krant