De ideale zomerbroek voor heren

Author

Categories

Share

Het is weer zomer! Heerlijk genieten van de zon en alles wat daarbij komt kijken. De zomer van 2020 heeft een iets andere vorm gekregen door COVID-19, maar dat hoeft je niet tegen te houden om alsnog van de buitenlucht te gaan genieten. Ga op vakantie in eigen land bij bijvoorbeeld een camping of door het water op te gaan met een bootje. Dit kan met een eigen boot, maar je kan er ook een huren. Je zomeroutfit is essentieel voor een prettige buiten ervaring. Lees hieronder over de beste zomer broek die jouw zomer goed gaat maken.

Bermuda broek, een heerlijke vrijetijdsbroek

De Bermuda broek is perfect voor je zomervakantie. Omdat het een korte broek is zit hij lekker luchtig en comfortabel. Perfect voor die zomerse tochtjes wandelen of op de fiets. Je beweegt je soepel rond in een Bermuda waardoor voetballen met de kids geen probleem hoeft te zijn.

Linnen broek, luchtig genieten

Een linnen broek heeft een heerlijk draagcomfort. De linnen stof is licht en luchtig waardoor de zomer geen probleem hoeft te zijn. Als luchtige lange broek voor op kantoor is een linnen broek de perfecte oplossing voor wanneer je niet kunt kiezen tussen casual of formeel gekleed.

Chino broek, casual zakelijk

Een Chino broek is net als de linnen broek een perfecte kruising tussen formeel een trendy. Jeans zijn op sommige kantoren niet toegestaan. Een Chino is dan geschikt als nettere broek dan jeans, maar nog niet zo strak als een pantalon. Het verschil tussen Chino en pantalon is voornamelijk de stof, waarbij een chino gemaakt is van een stevigere stof voor een stoerdere look.

En natuurlijk de zwembroek!

Het liefst lig je in de zomer natuurlijk met je zwembroek aan het strand. Doordat veel vakanties naar het buitenland niet zijn doorgegaan zijn de Nederlandse stranden weer razend populair. Zorg dat je er goed bijloopt in een zwembroek van deze tijd. Mannen zwembroeken mogen tegenwoordig niet voorbij je knieƫn komen. Dat is namelijk mode van jaren geleden. Zorg dat je bovenbenen ook wat zon pakken met een redelijk korte zwembroek.

Author

Share