Clinique en La Roche Posay vriendelijk voor de gevoeligste huid

Je gevoelige huid verdient extra liefde en aandacht. Je huid krijgt namelijk al heel wat te voortduren door stress, vermoeidheid en luchtvervuiling. Als je huid eentje is die ook nog gevoelig is, kunnen deze stressoren je huid helemaal overhoop halen. Dat laat zich zien door bultjes, roodheid en uitslag op momenten dat jij daar helemaal niet op zit te wachten. Sommigen zeggen dat je meer water moet drinken of beter moet ademen. Voor jou werkt dat allemaal niet. Gelukkig bestaat er huidverzorging perfect voor jouw huid. Clinique en La Roche Posay bieden je huid de behandeling waar het naar smacht. Lees verder over deze uitblinkers op het gebied van huidverzorging voor de gevoelige huid.

La Roche Posay de apotheek voor je huid

De huidverzorgingsproducten van La Roche Posay zijn werkelijk een mini-apotheek voor je huid. Er is geen huidprobleem die zij niet aanpakken. Denk aan eczeem, psoriasis en rosacea. Juist voor deze huidaandoeningen is een effectieve behandeling noodzakelijk die ook vriendelijk is voor de huid. Bij La Roche Posay zijn alle producten zo ontwikkeld dat de actieve bestanddelen je huid nooit beschadigen. Ook voor de normale gevoelige huid heeft La Roche Posay een brede waaier aan excellente huidverzorgingsproducten. Het beste nieuws is dat ze ook nog eens de meest vriendelijke shampoo hebben ontwikkeld speciaal voor jouw gevoelige hoofdhuid. Reageert je huid niet goed op de meeste make-up? Geen probleem. De La Roche Posay make-up lijn is mild er irriteert niet. En je zonnebrandcrème? Die kan ook een stuk vriendelijker. Je huid zal je eeuwig dankbaar zijn, want tijdig beginnen met de juiste aanpak voorkomt huidproblemen. Het is nooit te vroeg of te laat om je huid goed te verzorgen.

Clinique je persoonlijke dermatoloog

Ieder huidtype heeft behoefte aan de juiste huidverzorging die de huid doet stralen. Clinique begrijpt dit als geen ander en heeft een knallend repertoire aan huidverzorgingsproducten voor ieder huidtype. De producten sluiten naadloos op elkaar aan, ze bevatten de beste bestandsdelen die de huid absoluut niet beschadigen. Alle ingrediënten zijn namelijk huidvriendelijk, irriteren niet en zijn vrij van allergenen. Een van de meest behulpzame lijnen van Clinique is de 3-stappen huidverzorgingslijn. Met deze lijn weet jij precies hoe jij je huid dagelijks verzorgt. Natuurlijk kun jij je dagelijkse huidverzorging aanvullen met elk ander product van Clinique die je hier kunt bestellen. Voor ieder huidtype vind je de juiste huidverzorging. Als je huid met de tijd verandert kun je dus hetzelfde product blijven gebruiken, maar dan voor je nieuwe huidtype. Bij huidverzorging draait het natuurlijk allemaal om wat er in het potje zit, maar het moet gezegd worden: de styling van de producten is top. Alles doet even gebruiksvriendelijk aan èn staat mooi in de badkamer.   

La Roche Posay en Clinique laten je stralen

De redding is nabij en je hoeft je niet toe te leggen op rare diëten om weer te stralen. ‘Een mooie huid komt van binnenuit’, wordt vaak beweerd. Een mooi gezegde, maar je huid zit nou eenmaal aan de buitenkant en de beste dingen komen soms gewoon uit een potje.

Vorig artikelDe ideale zomerbroek voor heren
Volgend artikelDe lekkerste dranken voor deze zomer
Mijn naam is Laura Dupois, 28 jaar en woon in het prachtige Antwerpen. Op een dag zag ik mijn kind spelen met appels, waarna hij deze voor zijn ogen hield. Op het moment dat ik dit blog begon, dacht ik alsmaar aan dit beeld. Vandaar de naam appelogen.be, het blog dat jou inspireert op het gebied van voeding, lifestyle en nog veel meer! Op appelogen.be draait het om jou en wil ik je inspireren met de nieuwste tips en trends, voornamelijk op het gebied van voeding. Er zullen regelmatig artikelen verschijnen die jouw op de hoogte houden van de nieuwste trends en ontwikkelingen in alle vlakken. Het draait niet alleen om voeding, maar ook om sport en lifestyle. Voor iedereen is er wat en draait het alleen om jou en het onderwerp, niet om mij! Wanneer je een idee hebt voor een bepaald onderwerp, laat het weten! Door samen een community te creëren, zullen we elkaar helpen. Door verschillende onderwerpen aan bod te laten komen, blijft het blog voor iedereen interessant. Vul snel het contactformulier in om jouw idee te delen!