Boek nu je vliegtickets Antalya voor een unieke ervaring in Turkije!

Turkije is de laatste jaren een zeer geliefde vakantiebestemming voor vele toeristen. Aan de gehele zuidwestkust van het land vind je het gehele jaar door vele toeristen over de gehele wereld. Vooral in de zomer is het erg druk en vind je hier vele toeristen die genieten van hun welverdiende vakantie. Ook antalya is een erg gewilde vakantiebestemming en kun je deze dagen zeer voordelig vliegtickets Antalya boeken. De azuurblauwe Middellandse zee is al aan het lonken en zit je er al op te wachten om snel te genieten van de warme zon. In dit blog vertellen we je meer over de rijke geschiedenis van het land en de bezienswaardigheden in Antalya!

Bezienswaardigheden in Antalya

Je kunt tegenwoordig gemakkelijk en voordelig vliegtickets Antalya boeken, waarna je jezelf kunt voorbereiden op je welverdiende vakantie in Turkije. De gehele zuidwestkust van Turkije behoort tot het meest populaire vakantiegebied in Turkije, waardoor je ook in Antalya met warme zomers en milde winters op ieder moment van het jaar kunt vertoeven in deze mooie stad. De badplaats aan de Turkse Riviera beschikt over twee prachtige lange strandzanden en zijn hier vele all-inclusive hotels aan gevestigd. Rondom Antalya zijn er ook vele excursies te doen, waardoor er van alles te doen is in je vakantie!

Het oude centrum Kaleici

Er zijn verschillende bezienswaardigheden in Antalya en is het ook zeker de moeite waard om het oude centrum te bezoeken, Kaleici. In dit oude centrum staan de huizen zeer dicht op elkaar, zijn de straten zeer smal en kan de zon hier met moeite doorheen schijnen.

In de stad bevindt zich een moskee, de Yivli Minare Moskee, en beschikt deze moskee over een 38 meter hoge minaret die boven het oude centrum uitsteekt. De moskee werd in 1230 gebouwd, waarna hij in 1373 volledig is gerenoveerd.

Ook de oude Romeinse haven is een belangrijk onderdeel van dit stadsdeel van Antalya. De haven is ingesloten door de hoge stadsmuren en is het gebied daardoor alleen te voet te bereiken. Ga er eens op uit en kies voor een grote wandeling in Turkije, waarbij je ook een bezoek brengt aan de oude haven en hier heerlijk verse vis kunt eten. In de haven kun je diverse boottrips maken, waarbij je de stad eens vanaf de andere kant kunt zien. Tijdens de bootreis is er de mogelijkheid om te duiken of te snorkelen, en je ook de wonderschone onderwaterwereld van de Middellandse Zee kunt ontdekken.

Boek nu betrouwbaar en veilig je vliegtickets Antalya, waarna je jezelf alvast kunt voorbereiden op de vakantie en we snel het vliegtuig in kunnen stappen wanneer dit ook voor toeristen weer mogelijk is!

Vorig artikelWat betekent de Pico Neo 2 Virtual bril voor de auto-industrie?
Volgend artikelHigh-end supplementen van BASE247®
Mijn naam is Laura Dupois, 28 jaar en woon in het prachtige Antwerpen. Op een dag zag ik mijn kind spelen met appels, waarna hij deze voor zijn ogen hield. Op het moment dat ik dit blog begon, dacht ik alsmaar aan dit beeld. Vandaar de naam appelogen.be, het blog dat jou inspireert op het gebied van voeding, lifestyle en nog veel meer! Op appelogen.be draait het om jou en wil ik je inspireren met de nieuwste tips en trends, voornamelijk op het gebied van voeding. Er zullen regelmatig artikelen verschijnen die jouw op de hoogte houden van de nieuwste trends en ontwikkelingen in alle vlakken. Het draait niet alleen om voeding, maar ook om sport en lifestyle. Voor iedereen is er wat en draait het alleen om jou en het onderwerp, niet om mij! Wanneer je een idee hebt voor een bepaald onderwerp, laat het weten! Door samen een community te creëren, zullen we elkaar helpen. Door verschillende onderwerpen aan bod te laten komen, blijft het blog voor iedereen interessant. Vul snel het contactformulier in om jouw idee te delen!