High-end supplementen van BASE247®

Het veranderen van je lichaam gebeurt niet vanzelf. Hiervoor is een goede mindset en motivatie nodig! Ben jij geïnspireerd om wat aan jouw levensstijl te doen, maar weet jij niet goed waar jij moet beginnen? Je kan een eenvoudig hulpmiddel gebruiken, genaamd supplementen. Er bestaan een hele hoop supplementen voor mannen en vrouwen sport. Denk van tevoren wel na over welk doel jij wilt behalen zodat je de goede supplementen van BASE247® kan kopen.

Welke supplementen moet ik gebruiken?

Zoals hierboven al staat bestaan er supplementen voor mannen en vrouwen sport. Mannen hebben andere voedingstoffen nodig dan vrouwen en dat heeft een heel simpele reden. Het vrouwelijk en mannelijk lichaam werkt niet gelijk. Verschillende supplementen zijn: creatine, weight gainer, eiwitshakes, fatburner en nog veel meer. Maar dit zijn de gene die mensen het meeste kennen. Mannen gebruiken het meeste creatine en weight gainers omdat deze vaak willen aankomen en spieren willen krijgen. Vrouwen gebruiken het meeste fatburners en eiwitshakes omdat deze vaak willen afvallen. Voor elk doel dat jij wilt bereiken zijn er dus andere supplementen te koop. Er zijn shakes, maar ook capsules. Het is maar net wat jij fijn vindt om te gebruiken. Je hebt ook supplementen die je voor, tijdens of na de workout moet gebruiken. Dit kan je lezen bij het product dus let goed op wanneer je hetgeen moet nemen. Het zou zonde zijn als je het op de verkeerde tijd inneemt waardoor het minder goed werkt.
Naast deze supplementen is het wel van belang dat jij goed blijft bewegen want anders gebruik je het voor niks.

Zijn multivitaminen een gezonde toevoeging aan mijn voeding?

Jazeker! Multivitamine is een voedingssupplement met veel voedingsstoffen. Een lichaam kan niet zonder vitaminen. Er zitten voornamelijk13 vitaminen in, plus de mineralen die je uit groente en fruit kan halen. Vaak worden deze capsules nog aangevuld met ingrediënten die iets extra’s toevoegen aan jouw gezondheid. Daarom is het belangrijk om multivitamine te slikken naast jouw gezonde voeding. Je hebt verschillende soorten. Sommige bevatten alleen vitamines en mineralen, maar andere bevatten ook bijvoorbeeld kruiden. Multivitamine hoef je niet alleen te slikken als sporter maar zijn voor iedereen erg gezond. Veel vitamine en mineralen krijg je wel binnen tijdens het eten van gezonde voeding maar lang niet allemaal. Daarom is het belangrijk om toch je multivitaminen te slikken zodat je genoeg binnen krijgt. Het is bewezen dat je er een betere weerstand van, sterkere botten en meer energie van krijgt.

Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

Vorig artikelBoek nu je vliegtickets Antalya voor een unieke ervaring in Turkije!
Volgend artikel10 tips voor het inbouwen van inbouwspots
Mijn naam is Laura Dupois, 28 jaar en woon in het prachtige Antwerpen. Op een dag zag ik mijn kind spelen met appels, waarna hij deze voor zijn ogen hield. Op het moment dat ik dit blog begon, dacht ik alsmaar aan dit beeld. Vandaar de naam appelogen.be, het blog dat jou inspireert op het gebied van voeding, lifestyle en nog veel meer! Op appelogen.be draait het om jou en wil ik je inspireren met de nieuwste tips en trends, voornamelijk op het gebied van voeding. Er zullen regelmatig artikelen verschijnen die jouw op de hoogte houden van de nieuwste trends en ontwikkelingen in alle vlakken. Het draait niet alleen om voeding, maar ook om sport en lifestyle. Voor iedereen is er wat en draait het alleen om jou en het onderwerp, niet om mij! Wanneer je een idee hebt voor een bepaald onderwerp, laat het weten! Door samen een community te creëren, zullen we elkaar helpen. Door verschillende onderwerpen aan bod te laten komen, blijft het blog voor iedereen interessant. Vul snel het contactformulier in om jouw idee te delen!