Bubbeltjesplastic houdt de koper tevreden!

Bubbeltjesplastic

Als je iets breekbaars wilt versturen, dan wil je natuurlijk niet dat het kapot is voordat het bij de koper aankomt. Dat zou niet alleen zonde zijn voor de koper, maar ook voor jou. Het is voor niemand goed. Dus als jij je goederen goed verpakt in bubbeltjesplastic dan moet dat wel goed komen. Want zo moeilijk hoeft de oplossing niet te zijn. Bubbeltjesplastic kan wel tegen een stootje, dus dan kan je in ieder geval gerust zijn dat jouw levering heel aankomt.

Op de details letten

Of je nu een bedrijf hebt of gewoon af en toe eens wat verkoopt via het internet, je moet altijd op de details letten. Want als je nu iets verstuurd en het komt niet goed aan, dan krijg jij je geld niet, en dan lopen jullie dus allebei heel wat mis. Kortom, je moet een beetje nadenken voordat je iets op de post doet. Dat moet wel goed komen toch? Breekbare spullen wikkel je in bubbeltjesplastic, en als het niet heel breekbaar is maar niet in een tas kan, dan moet je het dus in een doos versturen. Kleding kan je goedkoper versturen als je het zo vacuüm mogelijk verpakt. En zo zijn er nog allerlei kleine dingetjes die verkoop voor jou makkelijker kunnen maken.
Bubbeltjesplastic

Haal dus ook wat bubbeltjesplastic in huis

Dus als jij een aantal breekbare dingen te koop hebt staan, dan is het handig als je wat bubbeltjesplastic in huis haalt voordat je het ook daadwerkelijk verkoopt. Want dan kan jij zorgen dat het gewoon in orde is als het op de bestemming aankomt. Zo heb jij dus blije klanten, en ben je zelf ook blij, want dan krijg je dus gewoon je geld binnen. Het is maar een klein dingetje om te doen, maar het zorgt dus wel dat het allemaal een heel stuk makkelijker wordt.

En dan maar gaan verkopen!

En als je dan dus weet dat jij in ieder geval alles in huis hebt om te gebruiken als je iets verkocht hebt, dan kun je ook lekker gaan verkopen. Wat ben jij van plan online te zetten? Kleding, schoenen, servies? Je kan het zo gek nog niet bedenken of mensen verkopen het tegenwoordig. En er zijn vaak ook mensen geïnteresseerd. Misschien verkoop je wel tweedehands, het is immers altijd leuk om te zien hoe je iets een nieuw leven in kan blazen nadat jij er zelf misschien ook wel van genoten hebt. Dus veel plezier en succes met de verkoop!

Vorig artikel5 tips om gezond te eten tijdens de winter
Volgend artikelBaantjes die je vanuit huis kunt doen
Mijn naam is Laura Dupois, 28 jaar en woon in het prachtige Antwerpen. Op een dag zag ik mijn kind spelen met appels, waarna hij deze voor zijn ogen hield. Op het moment dat ik dit blog begon, dacht ik alsmaar aan dit beeld. Vandaar de naam appelogen.be, het blog dat jou inspireert op het gebied van voeding, lifestyle en nog veel meer! Op appelogen.be draait het om jou en wil ik je inspireren met de nieuwste tips en trends, voornamelijk op het gebied van voeding. Er zullen regelmatig artikelen verschijnen die jouw op de hoogte houden van de nieuwste trends en ontwikkelingen in alle vlakken. Het draait niet alleen om voeding, maar ook om sport en lifestyle. Voor iedereen is er wat en draait het alleen om jou en het onderwerp, niet om mij! Wanneer je een idee hebt voor een bepaald onderwerp, laat het weten! Door samen een community te creëren, zullen we elkaar helpen. Door verschillende onderwerpen aan bod te laten komen, blijft het blog voor iedereen interessant. Vul snel het contactformulier in om jouw idee te delen!