Bubbeltjesplastic houdt de koper tevreden!

Author

Categories

Share

Als je iets breekbaars wilt versturen, dan wil je natuurlijk niet dat het kapot is voordat het bij de koper aankomt. Dat zou niet alleen zonde zijn voor de koper, maar ook voor jou. Het is voor niemand goed. Dus als jij je goederen goed verpakt in bubbeltjesplastic dan moet dat wel goed komen. Want zo moeilijk hoeft de oplossing niet te zijn. Bubbeltjesplastic kan wel tegen een stootje, dus dan kan je in ieder geval gerust zijn dat jouw levering heel aankomt.

Op de details letten

Of je nu een bedrijf hebt of gewoon af en toe eens wat verkoopt via het internet, je moet altijd op de details letten. Want als je nu iets verstuurd en het komt niet goed aan, dan krijg jij je geld niet, en dan lopen jullie dus allebei heel wat mis. Kortom, je moet een beetje nadenken voordat je iets op de post doet. Dat moet wel goed komen toch? Breekbare spullen wikkel je in bubbeltjesplastic, en als het niet heel breekbaar is maar niet in een tas kan, dan moet je het dus in een doos versturen. Kleding kan je goedkoper versturen als je het zo vacu├╝m mogelijk verpakt. En zo zijn er nog allerlei kleine dingetjes die verkoop voor jou makkelijker kunnen maken.
Bubbeltjesplastic

Haal dus ook wat bubbeltjesplastic in huis

Dus als jij een aantal breekbare dingen te koop hebt staan, dan is het handig als je wat bubbeltjesplastic in huis haalt voordat je het ook daadwerkelijk verkoopt. Want dan kan jij zorgen dat het gewoon in orde is als het op de bestemming aankomt. Zo heb jij dus blije klanten, en ben je zelf ook blij, want dan krijg je dus gewoon je geld binnen. Het is maar een klein dingetje om te doen, maar het zorgt dus wel dat het allemaal een heel stuk makkelijker wordt.

En dan maar gaan verkopen!

En als je dan dus weet dat jij in ieder geval alles in huis hebt om te gebruiken als je iets verkocht hebt, dan kun je ook lekker gaan verkopen. Wat ben jij van plan online te zetten? Kleding, schoenen, servies? Je kan het zo gek nog niet bedenken of mensen verkopen het tegenwoordig. En er zijn vaak ook mensen geïnteresseerd. Misschien verkoop je wel tweedehands, het is immers altijd leuk om te zien hoe je iets een nieuw leven in kan blazen nadat jij er zelf misschien ook wel van genoten hebt. Dus veel plezier en succes met de verkoop!

Author

Share