Creëer een wintersfeer met houten jaloezieën

In ieder jaargetijde wil je jouw woning in de juiste sferen brengen. Dit kan alleen als je hier ook jouw decoratie op aanpast. Hoewel je hierbij vaak denkt aan bepaalde accessoires, die je op een later moment weer weg kunt halen, kun je de wintersfeer ook realiseren met behulp van houten jaloezieën. Je moet dan echter wel weten hoe je dit het beste voor elkaar kunt krijgen. Er zijn namelijk een aantal keuzemogelijkheden op dit gebied te vinden. Maar waar moet je dan allemaal aan denken? Onderstaande informatie helpt jou aan de juiste wintersfeer.

De juiste kleurtinten bij jouw raamdecoratie

Houten jaloezieën staan bekend om de knusse sfeer die hiermee te realiseren is. Hout is namelijk te allen tijde gezellig en je kunt aan de hand van de kleurtinten bepalen voor welke uitstraling jij gaat. Je kunt er dan voor kiezen om de raambekleding op maat te laten maken, waardoor je nog meer mogelijkheden tot jouw beschikking hebt. Als je de decoratie op maat maakt, kun je bijvoorbeeld nieuwe kleurtinten eraan toevoegen en daarmee nog meer richting de wintersfeer komen. Zorg er daarom ook voor dat je weet welke kleuren je in de woning wilt halen.  

De afmetingen voor jouw jaloezieën 

Daarnaast kunnen de houten jaloezieën ook helemaal aangepast worden aan de afmetingen van jouw woning. Zelfs als jouw ramen niet aan de standaardafmetingen voldoen, wil je immers dat deze passen. Je moet hiervoor alles nauwkeurig opmeten. Deze afmetingen geef je door aan de professional, zodat de jaloezieën ook in deze afmetingen komen. Je kunt dan zelf bepalen hoeveel lichtinval je in de ruimte krijgt. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je de jaloezieën helemaal dicht wilt doen, zodat je met verlichting meer sfeer brengt. Alle opties zijn mogelijk als je houten jaloezieën op maat laat maken.  

Voor iedere seizoen een oplossing

De wintersferen haal je te allen tijde in huis als je de houten jaloezieën aanschaft. Er zijn een groot aantal opties mogelijk en je kunt daarbij ook nieuwe adviezen krijgen. Een professional als Inhuisplaza geeft jou dan nieuwe inzichten en kan ook de montage voor jou regelen. Zo hoef je zelf de raamdecoratie niet meer op te hangen en profiteer je van de hoogwaardige kwaliteit die je hiervoor krijgt. En het fijnste aan alles: de houten jaloezieën kunnen in ieder seizoen helpen bij het verkrijgen van meer sfeer en de mooie uitstraling. 

 

 

Vorig artikelTwee soorten buitendouches
Volgend artikelWat te doen bij knieklachten en enkelklachten?
Mijn naam is Laura Dupois, 28 jaar en woon in het prachtige Antwerpen. Op een dag zag ik mijn kind spelen met appels, waarna hij deze voor zijn ogen hield. Op het moment dat ik dit blog begon, dacht ik alsmaar aan dit beeld. Vandaar de naam appelogen.be, het blog dat jou inspireert op het gebied van voeding, lifestyle en nog veel meer! Op appelogen.be draait het om jou en wil ik je inspireren met de nieuwste tips en trends, voornamelijk op het gebied van voeding. Er zullen regelmatig artikelen verschijnen die jouw op de hoogte houden van de nieuwste trends en ontwikkelingen in alle vlakken. Het draait niet alleen om voeding, maar ook om sport en lifestyle. Voor iedereen is er wat en draait het alleen om jou en het onderwerp, niet om mij! Wanneer je een idee hebt voor een bepaald onderwerp, laat het weten! Door samen een community te creëren, zullen we elkaar helpen. Door verschillende onderwerpen aan bod te laten komen, blijft het blog voor iedereen interessant. Vul snel het contactformulier in om jouw idee te delen!