Twee soorten buitendouches

Ben jij een trotse eigenaar van een sauna in de tuin? Dan is het natuurlijk heerlijk om na de sauna in een koud bad te stappen of onder een koude douche. Naast het fijne gevoel, is het ook goed voor de spieren en de tempratuur regeling van je lichaam om weer af te koelen na een sauna bezoek. Er zijn allerlei soorten buiten douches waar je lekker onder kunt afkoelen. Ben je benieuwd naar deze soorten? Lees dan verder en kom erachter!

Regendouche

Je hebt misschien wel eens gehoord van een regendouche. Deze douche heeft een grote douchekop, waar het water geleidelijk uitstroomt. Doordat de oppervlakte van de douchekop zo groot is, heb je het gevoel dat je in de regen staat. Vandaar de naam: regendouche. De regendouche kun je buiten aansluiten door er een tuinslang aan te koppelen. Er is dus geen aparte wateraansluiting nodig op de plek waar de douche komt.

Stortdouche

De stortdouche is ook een buitendouche, maar deze werkt compleet anders. De stort douche bestaat uit twee palen waar een emmer aanhangt. Deze emmer wordt gevuld met koud water en met behulp van een touwtje laat je de inhoud van de emmer over jezelf heen vallen. Bij de stortdouche krijg je dus in een keer een grote hoeveelheid water over je heen. Bij de regendouche wordt het water beter gedoseerd.

Ontdek de mogelijkheden!

Ben je enthousiast geworden over een van deze douches? Neem dan een kijkje op de website van Welvaere en ontdek het aanbod aan buitendouches. Als je niet kan kiezen tussen deze twee douches, kun je er ook voor kiezen om een combinatie te nemen. Hierbij heb je een regendouche en een stortdouche. Heb je een vraag over een product? Neem dan contact op met Welvaere en laat je adviseren over de mogelijkheden.

Vorig artikelBewaar jouw etenswaren met een goede bewaardoos
Volgend artikelCreëer een wintersfeer met houten jaloezieën
Mijn naam is Laura Dupois, 28 jaar en woon in het prachtige Antwerpen. Op een dag zag ik mijn kind spelen met appels, waarna hij deze voor zijn ogen hield. Op het moment dat ik dit blog begon, dacht ik alsmaar aan dit beeld. Vandaar de naam appelogen.be, het blog dat jou inspireert op het gebied van voeding, lifestyle en nog veel meer! Op appelogen.be draait het om jou en wil ik je inspireren met de nieuwste tips en trends, voornamelijk op het gebied van voeding. Er zullen regelmatig artikelen verschijnen die jouw op de hoogte houden van de nieuwste trends en ontwikkelingen in alle vlakken. Het draait niet alleen om voeding, maar ook om sport en lifestyle. Voor iedereen is er wat en draait het alleen om jou en het onderwerp, niet om mij! Wanneer je een idee hebt voor een bepaald onderwerp, laat het weten! Door samen een community te creëren, zullen we elkaar helpen. Door verschillende onderwerpen aan bod te laten komen, blijft het blog voor iedereen interessant. Vul snel het contactformulier in om jouw idee te delen!