Zo koop je voordelig een iPhone of iPad

Wil je een nieuwe iPhone of iPad, maar hier simpelweg niet de hoofdprijs voor betalen? Dan is een refurbished iPhone of iPad van Forza een heel verstandige keuze. In de hoge prijs die je normaal gesproken voor Apple betaalt, maakt Forza hét verschil. Een refurbished iPad bij Forza heb je al vanaf €139 daar waar je een iPhone zelfs al voor €99 bestelt. Je bespaart dus eenvoudig honderden euro’s op een los toestel zonder in te leveren op de kwaliteit. Dat is pas een slimme investering!

Forza maakt Apple betaalbaar

Forza Refurbished is expert in het reviseren van Apple devices. Zo stimuleren ze duurzame hardware en reduceren ze elektronisch afval en overconsumptie. Forza is er voor iedereen die kiest voor slimme aankopen en wil bijdragen aan een duurzame wereld. Bij Forza kies je voor kwalitatieve duurzame én betaalbare Apple smartphones en tablets, in combinatie met een uitstekende service.

Consumenten en bedrijven vinden de Forza refurbished iPhones en refurbished iPads in de gehele BENELUX en steeds meer landen daaromheen. Via de webshop van Forza vind je eenvoudig een Apple device die bij jou past, maar dan voor een veel betere prijs. Forza heeft zelf geen fysieke winkels, maar je vindt de Forza iPhones en iPads ook in de etalage van honderden wederverkopers. Zo houden ze de kosten én prijzen laag, maar kun je een toestel toch in een winkel in de buurt bekijken. Bestel je een refurbished iPad of iPhone via de Forza-webshop? Geen zorgen, je kunt een device 14 dagen uitproberen en eventueel kosteloos retourneren. 

Om de hoogste kwaliteit te borgen, beschikt Forza over de beste refurbished-faciliteit, technici en technieken. Daarom ontvang je Forza-devices altijd met twee jaar garantie. Dit geldt op het gehele toestel, dus ook de batterij. Forza is trotse houder van het Keurmerk Refurbished. Dit betekent dat er jaarlijks technische en financiële controles plaatsvinden om te zorgen dat afspraken worden nagekomen. Hierdoor ben je verzekerd van een betrouwbare refurbished aankoop. 


Keurmerk Refurbished geeft vertrouwen

Er zijn een klein aantal aanbieders die beschikken over het Keurmerk Refurbished, waaronder Forza Refurbished. Wist je dat dit Keurmerk pas bestaat sinds 15 maart 2019? Eerst gold het alleen voor iPhones, maar in de loop van 2019 zijn ook iPads met het Keurmerk Refurbished verkrijgbaar. Dit kwaliteitslabel is in het leven geroepen om het kaf van het koren te scheiden en kopers van refurbished-apparaten zekerheid te bieden.

Een aanbieder van refurbished Apple met het Keurmerk wordt gekenmerkt door:

  • Een professionele refurbishing-faciliteit.

  • Twee jaar garantie op het toestel, maar ook op de laadaccessoires en batterij.

  • Duidelijke keuze in uiterlijke productcondities.

  • Financiële gezondheid van de aanbieder.

Kwaliteit, betaalbaar én duurzaam

Iedereen wil geld besparen en tegelijkertijd bijdragen aan duurzaamheid. Met refurbished van Forza heb je kwaliteit voor een scherpe prijs, zekerheid door 2 jaar garantie én draag je ook nog eens bij aan duurzaamheid!

THIS IS FORZA.

– iPhones, iPads: Apple-kwaliteit, maar dan voor een veel betere prijs!
– Keurmerk Refurbished: Je bent verzekerd van een betrouwbare aankoop
– Professioneel refurbishing proces gekenmerkt door top of the bill-technieken en ervaren technici;
– Zekerheid door een gedegen service en garantieregeling twee jaar garantie
– Een uitstekende klantenservice die 70 uur per week voor je klaarstaat;
– 98% van onze klanten beveelt ons aan;
– Gemiddelde review-beoordeling: 9 (op basis van 7500+ reviews);
– Grootste assortiment refurbished Apple van iPhone tot iPad, van de iPhone SE tot de populaire refurbished iPad 2019

Bespaartip: kies voor een iPhone met de gradatie zichtbaar- of licht gebruikt en ontvang een gratis beschermhoes en screenprotector t.w.v. € 20,- cadeau! Forza plaatst de screenprotector er zelfs al voor je op. Zo kun jij direct aan de slag als je jouw aanwinst de volgende werkdag al gratis in huis ontvangt.

 

Vorig artikelDe wereld rond in een kopje koffie
Volgend artikelGeef een leuk en origineel cadeau tijdens de feestdagen
Mijn naam is Laura Dupois, 28 jaar en woon in het prachtige Antwerpen. Op een dag zag ik mijn kind spelen met appels, waarna hij deze voor zijn ogen hield. Op het moment dat ik dit blog begon, dacht ik alsmaar aan dit beeld. Vandaar de naam appelogen.be, het blog dat jou inspireert op het gebied van voeding, lifestyle en nog veel meer! Op appelogen.be draait het om jou en wil ik je inspireren met de nieuwste tips en trends, voornamelijk op het gebied van voeding. Er zullen regelmatig artikelen verschijnen die jouw op de hoogte houden van de nieuwste trends en ontwikkelingen in alle vlakken. Het draait niet alleen om voeding, maar ook om sport en lifestyle. Voor iedereen is er wat en draait het alleen om jou en het onderwerp, niet om mij! Wanneer je een idee hebt voor een bepaald onderwerp, laat het weten! Door samen een community te creëren, zullen we elkaar helpen. Door verschillende onderwerpen aan bod te laten komen, blijft het blog voor iedereen interessant. Vul snel het contactformulier in om jouw idee te delen!