Zo wordt je cadeau echt persoonlijk

Elk jaar is het wel een aantal keer raak. Een van je beste vrienden, je vader of broers of zussen, of zelfs een verre kennis die je heeft uitgenodigd voor het feest, zij zijn jarig en jij moet op de proppen komen met een uniek en persoonlijk verjaardagscadeau. Met iedereen moet op een andere manier rekening gehouden worden, de een houdt helemaal niet van presentjes en de ander wil juist ontzettend in de watten gelegd worden. Nu lijkt het heel moeilijk, maar eigenlijk kun je op heel veel simpele manieren iemand verrassen. En vaak klopt het cliché: less is more

Betekenis

De waarde van het cadeau is eigenlijk meer het cadeau dan dat wat er daadwerkelijk gegeven wordt. Wanneer je niet weet wat je moet halen voor iemand, is dit een goede boodschap om mee te nemen in de opties. Een verjaardag kaart kan de echte kers op de taart zijn. Niet om de kaart, maar om de tekst die je opschrijft. Probeer eens te omschrijven waarom je trots voelt voor iemand, waarom je om diegene geeft, er hebben waarschijnlijk gebeurtenissen plaatsgevonden die niet altijd even makkelijk waren. Wanneer je deze dingen benoemt, geef je iemand echt het gevoel dat ze gezien worden door je. Dit is een groter cadeau dan wat je kan vinden in een winkel.

Dagje uit

De grootste denkfout bij deze gelegenheden is het idee dat een cadeau geld moet kosten. Je hoort jezelf vast wel eens denken: ik moet een cadeau kopen maar ik zit eigenlijk echt krap bij kas deze maand. Ook daar zijn hele leuke alternatieven voor. Je kunt iemand verrassen met een prachtige boswandeling en een goede maaltijd thuis.

Speciaal

Iemand voelt zich speciaal wanneer diegene voelt dat er echt aandacht is besteed aan dat wat hen gegeven wordt. Dit kan ook een tweedehands cadeau zijn. Je eigen lievelingsboek ergens vinden terwijl het eigenlijk niet meer verkocht wordt, een zelfgemaakte verjaardagskaart versturen, je hoeft daar niet voor aan de knutsel: op de website kun je de kaart zelfs zelf ontwerpen.

Combineren doet wonderen

Het leuke van verjaardagen is dat je elk jaar weer verschillende variaties kan bedenken. Natuurlijk kun je altijd kiezen voor een flesje wijn, maar dit flesje wijn wordt een stuk leuker wanneer je er een goede bos bloemen bij koopt. Of een kaartje die je in kan lijsten bijvoorbeeld, in combinatie met een mooie plant.

Vorig artikelBestel online je Takeuchi rijwerk onderdelen
Volgend artikelMaak gebruik van glijmiddel tijdens de seks!
Mijn naam is Laura Dupois, 28 jaar en woon in het prachtige Antwerpen. Op een dag zag ik mijn kind spelen met appels, waarna hij deze voor zijn ogen hield. Op het moment dat ik dit blog begon, dacht ik alsmaar aan dit beeld. Vandaar de naam appelogen.be, het blog dat jou inspireert op het gebied van voeding, lifestyle en nog veel meer! Op appelogen.be draait het om jou en wil ik je inspireren met de nieuwste tips en trends, voornamelijk op het gebied van voeding. Er zullen regelmatig artikelen verschijnen die jouw op de hoogte houden van de nieuwste trends en ontwikkelingen in alle vlakken. Het draait niet alleen om voeding, maar ook om sport en lifestyle. Voor iedereen is er wat en draait het alleen om jou en het onderwerp, niet om mij! Wanneer je een idee hebt voor een bepaald onderwerp, laat het weten! Door samen een community te creëren, zullen we elkaar helpen. Door verschillende onderwerpen aan bod te laten komen, blijft het blog voor iedereen interessant. Vul snel het contactformulier in om jouw idee te delen!