Maak gebruik van glijmiddel tijdens de seks!

Vandaag gaan we het hebben over een onderwerp wat bijna iedereen heeft, maar erg weinig mensen spreken zich hierover uit, seks! Alhoewel veel mensen niet snel spreken over hun eigen sekservaringen, is het daarentegen wel erg belangrijk om te weten hoe je het nu aanpakt. Seks is een hartstikke normale zaak en is de een al meer ervaren in als een ander, maar zal er eerste paar keer voor iedereen spannend zijn. Zo is het belangrijk dat je veilige seks hebt en jezelf beschermt, maar zijn er ook vele midden die je zou kunnen gebruiken om de seks spannender of gemakkelijker te maken. In dit blog vertellen we je er meer over!

Het gebruiken van condooms

Condooms, het is iets wat zeker aan te raden is om te gebruiken tijdens de seks. Een condoom is een voorbehoedsmiddel die je gebruikt om onverwachte zwangerschappen te voorkomen, maar voorkom je ook direct contact met de vagina van je sekspartner. Het kan voorkomen dat een seks partner een seksueel overdraagbare aandoening bij zich draagt, maar zul je jezelf met een condoom beschermen. De condooms zijn tegenwoordig erg dun en gemaakt van de beste kwaliteit, waardoor de seks nog net zo intiem zal zijn!

Tijdens het omdoen van een condoom zul je erop moeten letten dat je het puntje van het condoom blijft vasthouden, waarna je het condoom langzaam af kunt laten glijden. Je zou eventueel een klein beetje glijmiddel in het condoom kunnen doen, waarna deze comfortabel zal afglijden en ook fijn blijft zitten gedurende de seks. Let hier wel op dat je glijmiddel op waterbasis gebruikt, omdat andere soorten glijmiddel juist de latex beschadigen en je de werking van het condoom ontneemt!

Maak de seks spannender en intenser met glijmiddel

Wanneer je elkaar genoeg opgewonden kunt krijgen is het wellicht niet nodig, maar zou je ervoor kunnen kiezen om gebruik te maken van glijmiddel tijdens de seks. Van nature maakt een vrouw vocht aan wanneer zij opgewonden is, maar maakt iedere vrouw een andere hoeveelheid vocht aan. Glijmiddel zorgt ervoor dat je gemakkelijk seks kunt hebben en er ook geen wrijving ontstaat, waardoor de seks automatisch lekkerder en intenser zal zijn!

Er zijn verschillende soorten glijmiddel te verkrijgen. Zo kun je kiezen voor een glijmiddel op waterbasis en een op basis van olie. Verder beschikt sommige glijmiddel nog over extra functies, zoals een extra stimulans of zelfs een smaakje. Glijmiddel met smaak is bijvoorbeeld te gebruiken tijdens orale seks, terwijl je een stimulerende glijmiddel kunt gebruiken voor extra spanning. Genoeg om uit te kiezen dys, waarna je veilig, intens en voorbereid seks kunt hebben met je partner!

Vorig artikelZo wordt je cadeau echt persoonlijk
Volgend artikelDe wereld rond in een kopje koffie
Mijn naam is Laura Dupois, 28 jaar en woon in het prachtige Antwerpen. Op een dag zag ik mijn kind spelen met appels, waarna hij deze voor zijn ogen hield. Op het moment dat ik dit blog begon, dacht ik alsmaar aan dit beeld. Vandaar de naam appelogen.be, het blog dat jou inspireert op het gebied van voeding, lifestyle en nog veel meer! Op appelogen.be draait het om jou en wil ik je inspireren met de nieuwste tips en trends, voornamelijk op het gebied van voeding. Er zullen regelmatig artikelen verschijnen die jouw op de hoogte houden van de nieuwste trends en ontwikkelingen in alle vlakken. Het draait niet alleen om voeding, maar ook om sport en lifestyle. Voor iedereen is er wat en draait het alleen om jou en het onderwerp, niet om mij! Wanneer je een idee hebt voor een bepaald onderwerp, laat het weten! Door samen een community te creëren, zullen we elkaar helpen. Door verschillende onderwerpen aan bod te laten komen, blijft het blog voor iedereen interessant. Vul snel het contactformulier in om jouw idee te delen!