Basketballen doe je met Wilson basketballen of Spalding basketballen

Je kent vast de spectaculaire beelden vanuit Amerika wel. Grote shows rondom basketbalwedstrijden zijn daar eerder de regel dan uitzondering. Met de best betaalde spelers ter wereld, cheerleaders in de pauzes en grote muziekacts rondom de wedstrijd heb je altijd een gegarandeerd spektakel. Hierdoor is basketbal ook een populaire sport geworden. Niet alleen in Amerika, maar ook in de rest van de wereld. Om zelf ooit in de beste competities te kunnen spelen moet je veel trainen en ervaring opdoen. En hoe kun je dat beter doen dan met de beste Wilson basketballen die er zijn.

Wilson basketballen

Wilson is één van de meest bekende en gerenommeerde merken in de sportwereld. Zij maken onder andere ballen en uitrustingen voor American Football, honkbal, maar zeker ook voor basketbal. De naam Wilson wordt ook vaak gelinkt aan de grote competities op aarde. Zo zorgen zij er bijvoorbeeld voor dat de officiële wedstrijdbal in de NFL van hun is. Vanaf 2021 gaat Wilson ook de officiële wedstrijdbal verzorgen voor de NBA: de grootste basketbalcompetitie ter wereld!. Met een bal van Wilson weet je dan ook dat je kwaliteit in handen hebt (en je hebt alvast ervaring met het soort bal als je uiteindelijk in de NBA gaat spelen!). Wanneer je een goed bal uit wil zoeken dat is het van belang dat je de juiste maat neemt. Maak je keuze tussen maat 4 (kinderen t/m 8 jaar), maat 5 (kinderen t/m 12 jaar), maat 6 (dames vanaf 12 jaar) en maat 7 (heren vanaf 12 jaar). Je hebt genoeg keuze als het gaat om kleur, grip en prijs. Verder kunnen bijna alle ballen zowel buiten als binnen worden gebruikt.

Spalding basketballen

Een ander bekend en gerenommeerd merk voor basketballen is Spalding. Zij maken al meer dan 30 jaar de bal voor de NBA. Deze ballen zijn bekend om hun degelijkheid en betrouwbaarheid. Veel van de Spalding basketballen die je kunt aanschaffen zijn zowel buiten als binnen te gebruiken en ze zijn beschikbaar in alle maten die je kunt wensen. Voor de jongere sporters onder ons, tot de dames en de grote kerels! Je herkent een basketbal van Spalding aan de uitstekende grip die je hebt. Of je nu vochtige of droge handen hebt: het maakt nauwelijks verschil. Zo blijft je behandeling met deze bal betrouwbaar en kun je deze goed sturen naar die ene belangrijke driepunter waarmee je die o zo belangrijke wedstrijd  weet te winnen!

Vorig artikelEen systeemcamera kopen. Hier moet je op letten
Volgend artikelEen omgetoverde tuin
Mijn naam is Laura Dupois, 28 jaar en woon in het prachtige Antwerpen. Op een dag zag ik mijn kind spelen met appels, waarna hij deze voor zijn ogen hield. Op het moment dat ik dit blog begon, dacht ik alsmaar aan dit beeld. Vandaar de naam appelogen.be, het blog dat jou inspireert op het gebied van voeding, lifestyle en nog veel meer! Op appelogen.be draait het om jou en wil ik je inspireren met de nieuwste tips en trends, voornamelijk op het gebied van voeding. Er zullen regelmatig artikelen verschijnen die jouw op de hoogte houden van de nieuwste trends en ontwikkelingen in alle vlakken. Het draait niet alleen om voeding, maar ook om sport en lifestyle. Voor iedereen is er wat en draait het alleen om jou en het onderwerp, niet om mij! Wanneer je een idee hebt voor een bepaald onderwerp, laat het weten! Door samen een community te creëren, zullen we elkaar helpen. Door verschillende onderwerpen aan bod te laten komen, blijft het blog voor iedereen interessant. Vul snel het contactformulier in om jouw idee te delen!