Truien heren: zo houd je ze schoon

truien heren

Mijn vriend is dol op koken. Nou, dat vind ik natuurlijk geweldig. Minder geweldig is dat hij tijdens het koken van de keuken een grote puinzooi maakt en niet alleen van de keuken. Ook zijn kleding is er vaak niet best aan toe. Ik heb laatst leuke truien heren voor hem gekocht en hij was vergeten zijn schort om te doen. Die mooie, nieuwe truien heren zaten onder de tomatenketchup, vetspetters en jusvlekken. Ik baalde natuurlijk als een stekker ook al was het diner heerlijk. Zelfs de beste truien heren zijn niet bestand tegen de kookkunsten van mijn vriend. Maar goed, toen mijn ergernis wat bekoeld was, besloot ik dat het tijd werd voor wat drastische maatregelen zodat al de leuke kleding van mijn vriend ook draagbaar bleef.

Truien heren: bescherm ze goed

Om te zorgen dat de ketchup, mosterd en andere sausen ver weg bleven van zijn kleding, kocht ik een enorm schort met lange mouwen en laten we zeggen opvallende tekeningen. Met andere woorden: het was nogal beschamend dat ding te dragen. Maar mijn vriend zag er wel de humor van in en trok het ding aan. En ja, het moet gezegd. Dat schort deed zijn werk. Mijn vriend kon onbezorgd koken en zijn nieuwe kleding bleef ook gewoon nieuw. Omdat het schort nogal moeilijk te negeren is, vergeet mijn vriend het ook niet zo snel en nu kan ik weer met een gerust hart truien heren kopen. Iedereen weer blij. O ja, en als je je afvraagt wat mijn vriend zoal dan kook voor mij dan geef ik je hieronder even een opsomming van de dingen waar ik van mag smullen als ik thuis kom.

Heerlijke gerechten

Mijn vriend kook fantastisch Italiaans. Heerlijke spaghetti bolognese, lasagne met vis, macaroni met ham en meerdere soorten kaas. Heerlijk gewoon. Ook pasta salades zijn helemaal aan hem besteed. En ook aan mij. Met dit warme weer pakken we daar dan een glaasje wijn bij en dan is het gewoon net vakantie. Zo af en toe gaat mijn vriend aan de slag met de Franse keuken. Dat is helemaal verrukkelijk. Ik vind het heerlijk om verse vis te eten. Hij heeft zo zijn adresjes waar hij dat vandaan haalt. Eigenlijk moet mijn vriend gewoon zijn eigen restaurant open. Al moet hij dat schort daar dan maar niet dragen. Maar voor hem blijft het een hobby. Zijn geld verdient hij ergens anders mee, keurig gekleed in schone truien heren.

Volgend artikelEen speelgoed theekransje XXL
Mijn naam is Laura Dupois, 28 jaar en woon in het prachtige Antwerpen. Op een dag zag ik mijn kind spelen met appels, waarna hij deze voor zijn ogen hield. Op het moment dat ik dit blog begon, dacht ik alsmaar aan dit beeld. Vandaar de naam appelogen.be, het blog dat jou inspireert op het gebied van voeding, lifestyle en nog veel meer! Op appelogen.be draait het om jou en wil ik je inspireren met de nieuwste tips en trends, voornamelijk op het gebied van voeding. Er zullen regelmatig artikelen verschijnen die jouw op de hoogte houden van de nieuwste trends en ontwikkelingen in alle vlakken. Het draait niet alleen om voeding, maar ook om sport en lifestyle. Voor iedereen is er wat en draait het alleen om jou en het onderwerp, niet om mij! Wanneer je een idee hebt voor een bepaald onderwerp, laat het weten! Door samen een community te creëren, zullen we elkaar helpen. Door verschillende onderwerpen aan bod te laten komen, blijft het blog voor iedereen interessant. Vul snel het contactformulier in om jouw idee te delen!