De trends op het gebied van kraamcadeaus

Wanneer mensen een kleintje hebben gekregen is het natuurlijk tijd voor kraamvisite. Het is gebruikelijk om dan een cadeau mee te nemen, maar wat? Vroeger was het gebruikelijk om kleertjes te kopen, zoals een rompertje, een mutsje of een leuke omslagdoek. Tegenwoordig is het aanbod kraamcadeaus zo ontzettend groot en origineel, dat het nog moeilijk is een keuze te maken. Het merk Little Dutch bijvoorbeeld heeft echt de mooiste cadeautjes voor baby’s en peuters, die niet misstaan in zelfs de meest hippe babykamers. Little Dutch focust zich met het assortiment op de huidige trends, waardoor je eigenlijk nooit een miskoop kunt doen.

Over de producten van het merk Little Dutch

Wat vooral opvalt als je naar de collectie van dit merk kijkt is dat ze hele zachte pasteltinten gebruiken. Ze hebben alle producten in zowel een blauwe als een roze variant en vaak ook nog in andere kleuren. Er worden verschillende zachte tinten met elkaar gecombineerd, wat een stijlvol, maar toch rustig ontwerp oplevert. En over de vormen van de producten zelf is ook duidelijk nagedacht. De mooie houten regenboogjes bijvoorbeeld, zijn ontzettend leuk om mee te spelen. En wist je dat je er de naam van het kindje op kunt laten drukken? Dat maakt het een nog veel leuker en origineler cadeau!

Kraamcadeaus van natuurlijke materialen

Op het gebied van kraamcadeaus zie je de laatste jaren vooral erg veel natuurlijke materialen. Steeds meer merken focussen zich op een eerlijke productie en proberen zo min mogelijk plastic te gebruiken. Zelfs knuffels en kleertjes worden tegenwoordig geregeld gemaakt van eerlijke materialen en waar mogelijk zelfs gekleurd met verf op natuurlijke basis. Er zijn dan ook veel ouders die heel bewust bezig zijn met thema’s als duurzaamheid en een beter milieu. Denk jij dat de ouders van de betreffende baby ook zo bewust bezig zijn? Zorg er dan in ieder geval voor dat jouw kraamcadeau op een eerlijke mogelijke wijze is geproduceerd, zonder schade toe te brengen aan het milieu.

De meest hippe cadeaus voor een pasgeboren baby

Wil je echt een origineel cadeautje kopen? Dan is het leuk om een kraamcadeau op maat te laten maken, oftewel met de naam van het kindje erop gedrukt. In het geval van knuffels kun je het erop laten borduren. Is dat niet helemaal je ding? Ga dan voor een hip opbergkoffertje met leuke print, een houten trein (altijd goed!) of een stapelbare regenboog. Het is helemaal niet moeilijk een leuk kraamcadeau te vinden, dus vergeet die saaie luiertaart alsjeblieft!

Vorig artikelWaarom is een vijverpomp zo belangrijk?
Volgend artikelKies voor kwaliteitsvolle dakbedekking
Mijn naam is Laura Dupois, 28 jaar en woon in het prachtige Antwerpen. Op een dag zag ik mijn kind spelen met appels, waarna hij deze voor zijn ogen hield. Op het moment dat ik dit blog begon, dacht ik alsmaar aan dit beeld. Vandaar de naam appelogen.be, het blog dat jou inspireert op het gebied van voeding, lifestyle en nog veel meer! Op appelogen.be draait het om jou en wil ik je inspireren met de nieuwste tips en trends, voornamelijk op het gebied van voeding. Er zullen regelmatig artikelen verschijnen die jouw op de hoogte houden van de nieuwste trends en ontwikkelingen in alle vlakken. Het draait niet alleen om voeding, maar ook om sport en lifestyle. Voor iedereen is er wat en draait het alleen om jou en het onderwerp, niet om mij! Wanneer je een idee hebt voor een bepaald onderwerp, laat het weten! Door samen een community te creëren, zullen we elkaar helpen. Door verschillende onderwerpen aan bod te laten komen, blijft het blog voor iedereen interessant. Vul snel het contactformulier in om jouw idee te delen!