Handige tips voor een mooie badkamer

Badkamer

Een badkamer is iets wat voor mij persoonlijk iets moois moet zijn. Je brengt er redelijk veel tijd in door, en moet er ook elke dag zijn. Hierdoor is het iets waar best geld en moeite in gestoken mag worden, om het zo mooi en goed mogelijk te maken. Natuurlijk moet je niet al je geld eraan uitgeven, want er zijn meer nuttige dingen. Maar het is wel goed om hier een investering in te doen. Het brengt gewoon een hoop comfort met zich mee, en is uiteraard leuk om naar te kijken. In dit blogje zal ik wat persoonlijke benodigdheden opnoemen, die voor mij belangrijk zijn. Hopelijk kan ik iemand er mee inspireren!

Neem mooie verlichting

Verlichting maakt een badkamer echt helemaal af. Met verlichting kan je een hele moderne vibe geven aan je badkamer, maar juist ook een mooie vintage look. Het ligt natuurlijk heel erg aan het interieur van je badkamer, en welke sfeer jij het wilt geven. Bij een moderne look zou ik gaan voor de wat meer fellere en beter belichte verlichting. Hier kan je goed alle contrasten zien, en wordt elk deel van je badkamer goed verlicht. Zo kun je in volle glorie je badkamer bewonderen. Als je wilt gaan voor de wat meer vintage look, dan zou ik meer gaan voor dimlichten. Deze werpen mooie schaduwen, en zorgt ervoor dat het interieur mooi uitkomt. Wat hier wel belangrijk voor kan zijn, is goede lichten boven de spiegel. Het is namelijk wel handig om jezelf ook daadwerkelijk te kunnen zien tijdens het klaarmaken in de ochtend. De vintage look is dus iets lastiger omdat je twee soorten lichten samen moet combineren. Maar als je het goed doet kan het ontzettend mooi worden!

Een goede en mooie douche

Je doucht elke dag. Dus opzich is dan een goede en mooie douche wel handig. Gelukkig zijn er ontzettend veel soorten douches waar je uit kan kiezen. Persoonlijk ben ik echt absoluut geen fan van een douche met een douchegordijn. Het blijft zo aan je plakken tijdens het douchen, en het ziet er gewoon niet mooi uit. Een fijne douchecabine is een stuk beter. Wat ook ontzettend mooi is, is een inloopdouche. Vooral in een modern interieur staat dit verschrikkelijk mooi. Ik had bij mijn nieuwe huis besloten om er gewoon voor te gaan, en ik wil nooit meer terug. Maar smaken verschillen uiteraard, dus wees niet bang om je hier even goed in te lezen. Zo kan je zelf ook lekker douchen in stijl! 

Vorig artikelLive chat: klantvriendelijke service op website
Volgend artikelVan plan te gaan shoppen? Hierbij een paar simpele tricks
Mijn naam is Laura Dupois, 28 jaar en woon in het prachtige Antwerpen. Op een dag zag ik mijn kind spelen met appels, waarna hij deze voor zijn ogen hield. Op het moment dat ik dit blog begon, dacht ik alsmaar aan dit beeld. Vandaar de naam appelogen.be, het blog dat jou inspireert op het gebied van voeding, lifestyle en nog veel meer! Op appelogen.be draait het om jou en wil ik je inspireren met de nieuwste tips en trends, voornamelijk op het gebied van voeding. Er zullen regelmatig artikelen verschijnen die jouw op de hoogte houden van de nieuwste trends en ontwikkelingen in alle vlakken. Het draait niet alleen om voeding, maar ook om sport en lifestyle. Voor iedereen is er wat en draait het alleen om jou en het onderwerp, niet om mij! Wanneer je een idee hebt voor een bepaald onderwerp, laat het weten! Door samen een community te creëren, zullen we elkaar helpen. Door verschillende onderwerpen aan bod te laten komen, blijft het blog voor iedereen interessant. Vul snel het contactformulier in om jouw idee te delen!