Oplossingen voor een Netflix storing

Hè alweer een Netflix storing. Een Netflix storing is natuurlijk supervervelend. Helemaal als je net in je nieuwe serie zit of juist ontspannen een film wilt gaan kijken. Een Netflix storing kan op verschillende manieren ontstaan en soms kan je er zelf iets aan doen om het op te lossen. Hier door hoef je dus niet zomaar je Netflix date af te zeggen.

Hoe onstaat een Netflix storing?

Een storing bij Netflix kan verschillende oorzaken hebben. Het kan zijn dat de server van Netflix aangevallen wordt door een DDOS. In dit geval wordt er heel snel heel vaak verbinding gemaakt met het netwerk van Netflix zodat die overbelast raakt en uitvalt. Vaak zijn deze aanvallen maar van korte duur, maar het kan wel zorgen dat jij je serie niet kan kijken.

Ook kunnen technische problemen vaak de oorzaak zijn. Netflix heeft wel backup servers om op over te schakelen als er een technisch probleem is, maar dat gaat niet altijd vlekkenloos.

Een Netflix storing oplossen

Hier lees je verschillende tips om zef een storing op te lossen. Vaak is er een probleem met je internet als er een Netflix storing voordoet. Dit kan je verhelpen door bijvoorbeeld je router of modem te resetten. Dit kan je weer doen door even de stroom van de router en modem af te halen en 30 seconden te wachten voordat je ‘m weer aansluit in het stopcontact. Wacht vervolgens tot alle lampjes weer branden (kan soms 2 minuten duren) en je kan weer onbezorgd Netflixen.

Soms kan het voorkomen dat je een foutmelding te zien krijgt. Mocht je een foutmelding in beeld krijgen dan wordt er aangeraden om te kijken op de foutmeldingpagina van Netflix. Hier zie je precies wat de foutmelding betekent en wat je kan doen om het te verhelpen.

Storing melden

Als je last hebt van een storing dan kan je dit melden op verschillende websites. Wij gebruiken storingsite.nl voor het melden en bekijken van verschillende storingen. Op storingsite.nl worden verschillende storingen actueel geupdated en gemonitord. Hier door ben je altijd op de hoogte van de meest actuele storingsstatus. Daarnaast kan je ook direct zien of er een storing is met je internetprovider. Als dat het geval is kan dat de storing van je Netflix veroorzaken.

Als je altijd op de hoogte wilt blijven van de actuele storingen, of specifiek een Netflix storing, dan kan je gebruik maken van de pushmelding service van storingsite.nl. De website stuurt automatisch een pushbericht als er een storing is opgetreden zodat je direct op de hoogte bent.

Vorig artikelHet beste voer voor jouw viervoeter
Volgend artikelWaarom jij jouw TV aan de muur moet bevestigen
Mijn naam is Laura Dupois, 28 jaar en woon in het prachtige Antwerpen. Op een dag zag ik mijn kind spelen met appels, waarna hij deze voor zijn ogen hield. Op het moment dat ik dit blog begon, dacht ik alsmaar aan dit beeld. Vandaar de naam appelogen.be, het blog dat jou inspireert op het gebied van voeding, lifestyle en nog veel meer! Op appelogen.be draait het om jou en wil ik je inspireren met de nieuwste tips en trends, voornamelijk op het gebied van voeding. Er zullen regelmatig artikelen verschijnen die jouw op de hoogte houden van de nieuwste trends en ontwikkelingen in alle vlakken. Het draait niet alleen om voeding, maar ook om sport en lifestyle. Voor iedereen is er wat en draait het alleen om jou en het onderwerp, niet om mij! Wanneer je een idee hebt voor een bepaald onderwerp, laat het weten! Door samen een community te creëren, zullen we elkaar helpen. Door verschillende onderwerpen aan bod te laten komen, blijft het blog voor iedereen interessant. Vul snel het contactformulier in om jouw idee te delen!