Een rondreis Zuid-Afrika staat op veel wensenlijstjes

zuid afrika

Een rondreis Zuid-Afrika staat ook op mijn wensenlijstje. Ik heb zoveel goede verhalen gehoord van mensen in mijn omgeving die daar geweest zijn, dat wil ik zelf ook meemaken. Maar dan wel de luxe variant. Ik zou graag een goed georganiseerde rondreis maken. Met een eigen auto of misschien zelfs met een auto met chauffeur. En dan niet met een groep mensen die ik niet ken, nee, met mijn partner en kinderen. Gewoon met ons eigen vertrouwde clubje. En dat kan. Een individuele rondreis Zuid-Afrika is zó geboekt. Alhoewel…

Hoe ga je de rondreis Zuid-Afrika indelen?

Zuid-Afrika is zó ontzettend groot, je zou bijna niet weten waar je moet beginnen. Het is dan ook altijd verstandig om in zee te gaan met een reisorganisatie die een ruime ervaring heeft met dit soort rondreizen. En ik heb er nu een gevonden! Ideaal. Bij deze reisorganisatie kun je alles laten regelen, maar heb je meer zin in avontuur en wil je zelf bepalen wat je op welk moment wilt doen, dan kan dat ook. Het is wel een fijn idee dat er al een auto voor je klaar staat. Je kunt zelfs, vanuit Nederland, alle excursies, dagtrips en uitjes al regelen. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Combineer Zuid-Afrika met omringende landen

Als je dan toch dat hele eind hebt gevlogen, dan kun je maar beter ten volle genieten van dat bijzondere continent. Dus een rondreis Zuid-Afrika combineren met excursies naar buurlanden behoort ook tot de mogelijkheden. Je zult zien dat je bij iedere grensovergang grote verschillen tussen de landen zult zien. En alleen dát is al de moeite waard. Veel mensen gaan naar Zuid-Afrika voor de nationale parken, maar ook de steden en dorpen zijn de moeite waard. Als je tenminste goed weet waar je moet zijn. En daar kan deze reisorganisatie je dan weer bij helpen.
Rondreis Zuid-Afrika

Een safari hoort er wel bij

Het is heus leuk om musea en andere bezienswaardigheden te bekijken. Maar een echte wildsafari onder leiding van een Engelssprekende gids hoort er wel bij. Je kunt dan overnachten in een van de luxe hotels in de parken en zo bij het ontbijt olifanten in de tuin spotten. Natuurlijk ga je ook onder leiding van de gids met de auto op weg. De gids weet precies waar welke dieren op welk moment van de dag te zien zijn. Zo dwaal je niet doelloos rond en haal je het meeste uit je dag!

Vorig artikelHet inrichten van een nieuwe badkamer
Volgend artikelDrie tips tegen een herfst- of winterdipje
Mijn naam is Laura Dupois, 28 jaar en woon in het prachtige Antwerpen. Op een dag zag ik mijn kind spelen met appels, waarna hij deze voor zijn ogen hield. Op het moment dat ik dit blog begon, dacht ik alsmaar aan dit beeld. Vandaar de naam appelogen.be, het blog dat jou inspireert op het gebied van voeding, lifestyle en nog veel meer! Op appelogen.be draait het om jou en wil ik je inspireren met de nieuwste tips en trends, voornamelijk op het gebied van voeding. Er zullen regelmatig artikelen verschijnen die jouw op de hoogte houden van de nieuwste trends en ontwikkelingen in alle vlakken. Het draait niet alleen om voeding, maar ook om sport en lifestyle. Voor iedereen is er wat en draait het alleen om jou en het onderwerp, niet om mij! Wanneer je een idee hebt voor een bepaald onderwerp, laat het weten! Door samen een community te creëren, zullen we elkaar helpen. Door verschillende onderwerpen aan bod te laten komen, blijft het blog voor iedereen interessant. Vul snel het contactformulier in om jouw idee te delen!