De beste smartphonehoesjes

Gebruik jij ook al jaren smartphonehoesjes om je telefoon te beschermen? Veel mensen schaffen bij de aankoop van hun telefoon direct een of twee telefoonhoesjes aan om hun telefoon te beschermen tegen krassen en barsten. Waarschijnlijk is je telefoon ook voor jou dierbaar, en heb je hem meerdere uren per dag in je hand. Jouw gloednieuwe telefoon hoeft maar één keer uit je handen te glippen en er zit al een kras op het beeldscherm. Of erger nog: er komt een hele grote barst in. Dit wil je natuurlijk te allen tijde voorkomen, want je hebt niet voor niets zo veel geld uitgegeven aan een nieuwe telefoon. Kies er daarom voor om je telefoon te omhullen met een telefoonhoesje naar jouw smaak. Zo kan jij zo lang mogelijk veilig gebruik maken van je smartphone zonder dat je bang hoeft te zijn dat er glassplinters vrijkomen.

Alle soorten en maten

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom wordt altijd aangeraden om je telefoon de beste bescherming te geven. Ondertussen zijn er tal van verschillende soorten telefoonhoesjes op de markt. Welke soort smartphonehoesjes hebben jouw voorkeur? Sommige mensen zweren bij flipcases, anderen hebben liever backcovers. Flipcases beschermen het beeldscherm vaak wat beter, maar bookcases worden door mensen sneller dan gebruikersvriendelijk gezien. Het vinden van het perfecte telefoonhoesje is altijd een kleine zoektocht. Koop er dus meerdere om erachter te komen welk soort smartphonehoesje het beste bij jou past. Leef je uit met mooie printjes en kleuren, of ga juist voor een neutrale. De keuze is reuze. Ben je op zoek naar een mooi hoesje voor jouw telefoon? Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden, dus leef je uit en ga op zoek naar het beste exemplaar voor jou!

Persoonlijke telefoonhoesjes

Naast dat smartphonehoesjes praktisch zijn, zijn ze ook nog eens heel leuk. Op verschillende sites kan je ervoor kiezen om je eigen persoonlijke telefoonhoesje te ontwerpen. Dit kan vaak met harde of zachte backcovers, maar soms ook met flipcases. Kies een mooie foto die je gemaakt hebt van jou en een familielid of vrienden, of een foto die je zelf met je telefoon gemaakt hebt. Zo heb je een uniek hoesje wat verder niemand heeft! Zo’n persoonlijk telefoonhoesje is niet alleen leuk om zelf te ontwerpen en kopen, maar ook om iemand cadeau te doen. Is er binnenkort iemand jarig en heb je nog geen cadeau gevonden? Kijk dan eens naar de mogelijkheden om zelf een telefoonhoesje te ontwerpen. Het enige waar je achter moet komen is welke telefoon jouw vriend of familielid heeft, en dan ligt er binnen een paar dagen een super origineel cadeau op de mat!

Vorig artikelProfessionele en snelle ongediertebestrijding
Volgend artikelBestel online je Takeuchi rijwerk onderdelen
Mijn naam is Laura Dupois, 28 jaar en woon in het prachtige Antwerpen. Op een dag zag ik mijn kind spelen met appels, waarna hij deze voor zijn ogen hield. Op het moment dat ik dit blog begon, dacht ik alsmaar aan dit beeld. Vandaar de naam appelogen.be, het blog dat jou inspireert op het gebied van voeding, lifestyle en nog veel meer! Op appelogen.be draait het om jou en wil ik je inspireren met de nieuwste tips en trends, voornamelijk op het gebied van voeding. Er zullen regelmatig artikelen verschijnen die jouw op de hoogte houden van de nieuwste trends en ontwikkelingen in alle vlakken. Het draait niet alleen om voeding, maar ook om sport en lifestyle. Voor iedereen is er wat en draait het alleen om jou en het onderwerp, niet om mij! Wanneer je een idee hebt voor een bepaald onderwerp, laat het weten! Door samen een community te creëren, zullen we elkaar helpen. Door verschillende onderwerpen aan bod te laten komen, blijft het blog voor iedereen interessant. Vul snel het contactformulier in om jouw idee te delen!