Een gepersonaliseerd trouwcadeau voor je aanstaande bruid of bruidegom

Liefde, het hoogste goed dat er hier op aarde bestaat. En als je die ene persoon hebt ontmoet, wil je jullie liefde vieren. Dit doe je elke dag samen door liefde in de kleinste dingen te brengen die jullie delen. Maar de kers op de taart is toch wel een bruiloft. Een dag samen met de mensen die dicht bij jullie staan waarmee jullie dit magische gevoel, dat liefde wordt genoemd, willen delen. Als bruid of bruidegom wil je je aanstaande echtgen(o)ot(e) wellicht nog even extra in het zonnetje zetten op deze wonderbaarlijke dag. Een mooi gepersonaliseerd trouwcadeau voor de liefde van je leven is dan net wat je zoekt.

Take a trip down memory lane

Jullie hebben vast mooie herinneringen samen gemaakt. Momenten meegemaakt waarin jullie als koppel samen zijn geweest op een bijzondere manier, die jullie “jullie” maken en verklaren waarom jullie zo goed bij elkaar passen. Ga even op reis langs deze gedeelde momenten en kies een mooie uit. Een die jullie liefde voor jouw gevoel symboliseert. Deze verwerk je vervolgens in jouw trouwcadeau waardoor jouw match made in heaven dit liefdescadeau voor altijd zal koesteren.

Gepersonaliseerd trouwcadeau in map vorm

Belangrijk bij de creatie van dit trouwcadeau is de plaats waar de herinnering plaatsvond. Dit gepersonaliseerde trouwcadeau betreft namelijk het ontwerpen van je eigen map poster. Je kent ze misschien wel. Die posters waar Amsterdam of een andere stad tot in detail op is uitgetekend. Nu kun je ditzelfde doen met betrekking tot de plaats waar de herinnering, die jij wilt vereeuwigen, heeft plaatsgevonden.

Het leuke van dit idee?

Jij hebt de regie, dus je mag zelf bepalen hoe deze plaats eruit komt te zien. Het hoeft niet persé een perfecte replica te zijn van de stad, plaats of het land. Laat je intuïtie de vrije loop laten en creëer vanuit het gevoel dat je bij deze herinnering ervaart. Wat volgens jou de lading van jouw gevoel dekt, dat komt op papier. Alles in deze wereld bestaat namelijk uit energie. Ook wat we op papier zetten, en energie gaat nooit verloren. Dus als jij vanuit jouw onvoorwaardelijk liefde deze map poster ontwerpt, zal jouw geliefde iedere keer dat ze er naar kijkt, en jij zelf ook, deze liefde voelen. Dit zal hem/haar de dag anders doen ervaren of helpen om uit die negatieve bui te komen waar hij/zij in verzeild was geraakt.

Hang hem dan ook na jullie trouwdag op een mooie en speciale plek in jullie woning, waar jullie hem vaak kunnen zien. Op deze manier wordt jouw gepersonaliseerde trouwcadeau een echt liefdescadeau waar jullie samen nog vaak op terug zullen kijken, en kracht en waardering uit kunnen putten.

Vorig artikelVoel je prettiger in kleding van bamboe!
Volgend artikelHoe de muurstickers een nieuwe look kunnen geven aan uw muren
Mijn naam is Laura Dupois, 28 jaar en woon in het prachtige Antwerpen. Op een dag zag ik mijn kind spelen met appels, waarna hij deze voor zijn ogen hield. Op het moment dat ik dit blog begon, dacht ik alsmaar aan dit beeld. Vandaar de naam appelogen.be, het blog dat jou inspireert op het gebied van voeding, lifestyle en nog veel meer! Op appelogen.be draait het om jou en wil ik je inspireren met de nieuwste tips en trends, voornamelijk op het gebied van voeding. Er zullen regelmatig artikelen verschijnen die jouw op de hoogte houden van de nieuwste trends en ontwikkelingen in alle vlakken. Het draait niet alleen om voeding, maar ook om sport en lifestyle. Voor iedereen is er wat en draait het alleen om jou en het onderwerp, niet om mij! Wanneer je een idee hebt voor een bepaald onderwerp, laat het weten! Door samen een community te creëren, zullen we elkaar helpen. Door verschillende onderwerpen aan bod te laten komen, blijft het blog voor iedereen interessant. Vul snel het contactformulier in om jouw idee te delen!