Een kijkje in jouw leven

Veel mensen zouden graag een blik in hun toekomst willen werpen. Of op zijn minst wat duidelijkheid krijgen over huidige gebeurtenissen in hun leven. Helaas komt er niemand aan de deur die ons eens even gaat uitleggen hoe het allemaal zit. En als dat wel zo was, zouden we die persoon waarschijnlijk niet geloven. Toch zijn er manieren om meer inzicht te krijgen in jouw leven wat betreft het verleden, heden en de toekomst. In deze blog vertel ik je daarover. Lees je mee?

Gevoel van zekerheid en richting

Maar allereerst, waarom willen mensen een uitleg wat betreft hun leven? Soms kan het leven wat overweldigend zijn. Iemand die je vertelt hoe dat komt, wat je nog kunt verwachten etc. kan dan rust geven en een gevoel van richting. Het is niet bewezen dat deze methoden 100% accuraat zijn, laat staan dat ze voor iedereen werken, maar het kan wel inzicht geven in herkenbare gebeurtenissen en zo bijdragen aan je huidige leven en je blik op de toekomst en het verleden. Neem wat je uit deze methoden haalt mee, probeer het niet strikt na te leven omdat dit je juist kan blokkeren in de alledaagse gang van zaken.

Het staat in de sterren

Een veel geziene manier van voorspellen, specifiek of puur gevoelsmatig, is het afgaan op de sterrenbeelden. Wist je dat je niet maar één sterrenbeeld hebt maar een enorme kaart die je precies verteld welk deel van jouw verbonden is met welk sterrenbeeld, afgaand op je geboortedag, tijd en plaats. Er zijn veel verschillende bronnen te vinden wat betreft informatie over astrologie, in het algemeen of per persoon. Het kan even zoeken zijn om er één te vinden die bij jou aansluit. Daarnaast is het handig om in het oog te houden dat dit nooit 100% afgestemd is op jouw leven maar het kan wel duidelijkheid geven waarom je je op sommige momenten voelt zoals je voelt.

Trek een kaart

Een populaire manier om de toekomst of gebeurtenissen in het heden te voorspellen is door middel van kaarten. In een kaartendek heeft iedere kaart een unieke betekenis. Doordat jij kaarten willekeurig uitkiest, wordt gezegd dat de kaarten jouw kiezen. Een beetje zoals het lot. De kaarten vertellen iets over jouw leven. Iemand die in het lezen van kaarten gespecialiseerd is, kan dit toelichten. Zo iemand noem je een paragnost. Een paragnost heeft één of meerdere van deze gaven: helderziend, helderwetend, heldervoelend. Spirituele kaarten zijn een middel om deze gaven te uiten en uit te kunnen leggen aan de vragende persoon.

Vorig artikelDe lekkerste dranken voor deze zomer
Volgend artikelArtikel 4 tips voor assertiviteit
Mijn naam is Laura Dupois, 28 jaar en woon in het prachtige Antwerpen. Op een dag zag ik mijn kind spelen met appels, waarna hij deze voor zijn ogen hield. Op het moment dat ik dit blog begon, dacht ik alsmaar aan dit beeld. Vandaar de naam appelogen.be, het blog dat jou inspireert op het gebied van voeding, lifestyle en nog veel meer! Op appelogen.be draait het om jou en wil ik je inspireren met de nieuwste tips en trends, voornamelijk op het gebied van voeding. Er zullen regelmatig artikelen verschijnen die jouw op de hoogte houden van de nieuwste trends en ontwikkelingen in alle vlakken. Het draait niet alleen om voeding, maar ook om sport en lifestyle. Voor iedereen is er wat en draait het alleen om jou en het onderwerp, niet om mij! Wanneer je een idee hebt voor een bepaald onderwerp, laat het weten! Door samen een community te creëren, zullen we elkaar helpen. Door verschillende onderwerpen aan bod te laten komen, blijft het blog voor iedereen interessant. Vul snel het contactformulier in om jouw idee te delen!