Een nieuw kantoor, vraagt om een nieuw interieur.

Author

Categories

Share

Wanneer jouw bedrijf aan het groeien is, dan komt het ook wel eens voor dat je uit jouw pand groeit. Of je wilt alles opfrissen en gaat voor een nieuw interieur. Maar het is altijd een klus wanneer je een nieuw interieur voor jouw bedrijf gaat aanmeten. Wanneer je het voor je eigen huis gaat doen, dan gaat er al veel tijd in zitten. Maar voor je bedrijf al helemaal natuurlijk. Je wilt natuurlijk een goede werksfeer creëren dat er goed gewerkt kan worden. De juiste werkplekken zodat lichamelijk klachten zo goed mogelijk uit blijven natuurlijk. Want je wilt dat jouw werknemers zo lang mogelijk mee gaan natuurlijk.

Goede werkplekken.

Het is belangrijk dat jouw werknemers zich goed voelen op kantoor en een eigen plek hebben om te werken. Een eigen bureau een eigen bureaustoel, gewoon geheel hun eigen plekje. Maar hoe kan je er voor zorgen dat een werkplek ook echt fijn wordt om te werken. Prikkels probeer je natuurlijk zo veel mogelijk uit te sluiten. Want er moet geconcentreerd gewerkt worden. Zorg er daarom voor dat je neutrale kleuren pakt. Wil je met kleur werken, zorg dan dat je gaat voor egale muren. Wanneer je een muur gaat behangen of beplakken met een print, kan dit voor afleiding zorgen. Omdat je hierdoor natuurlijk wel geprikkeld wordt en je er sneller naar gaat kijken. 

Haal planten jouw kantoor binnen.

Planten zorgen voor rust, wat extra zuurstof en het is leuke aankleding natuurlijk. En je wordt natuurlijk gewoon vrolijk van planten in de buurt. Zo wordt je kantoor ook gelijk wat frisser en krijgt het geen duffe en saaie uitstraling wat over kan gaan op de stemming en werkvermogen van jouw werknemers natuurlijk. Een kleurrijke bos bloemen op kantoor kan al wonderen verrichten. Het werkt zelfs goed voor het humeur. Want je kijkt liever even naar een vrolijke bos bloemen dan een saaie muur. En je kan er natuurlijk door geïnspireerd worden. Dat noemen we nog eens een win win situatie. 

Leuke aankleding.

Verder moet je natuurlijk kijken wat er allemaal bij jouw bedrijf past. Ben je wat meer zakelijker dan wordt jouw inrichting natuurlijk rustiger, dan dat je een creatief kantoor bent. Je moet goed kijken in wat voor branche je werkzaam bent. Want bij de creatieve kant is het belangrijk dat mensen voldoende geïnspireerd worden en geprikkeld om hun creativiteit de vrije loop te laten gaan. Wanneer je bijvoorbeeld een advocaten bureau bent, is het belangrijk dat er genoeg rust binnen het kantoor is zodat er goed gewerkt kan worden aan serieuze opdrachten en documenten. 

Author

Share