Een nieuw kantoor, vraagt om een nieuw interieur.

bureaustoel

Wanneer jouw bedrijf aan het groeien is, dan komt het ook wel eens voor dat je uit jouw pand groeit. Of je wilt alles opfrissen en gaat voor een nieuw interieur. Maar het is altijd een klus wanneer je een nieuw interieur voor jouw bedrijf gaat aanmeten. Wanneer je het voor je eigen huis gaat doen, dan gaat er al veel tijd in zitten. Maar voor je bedrijf al helemaal natuurlijk. Je wilt natuurlijk een goede werksfeer creëren dat er goed gewerkt kan worden. De juiste werkplekken zodat lichamelijk klachten zo goed mogelijk uit blijven natuurlijk. Want je wilt dat jouw werknemers zo lang mogelijk mee gaan natuurlijk.

Goede werkplekken.

Het is belangrijk dat jouw werknemers zich goed voelen op kantoor en een eigen plek hebben om te werken. Een eigen bureau een eigen bureaustoel, gewoon geheel hun eigen plekje. Maar hoe kan je er voor zorgen dat een werkplek ook echt fijn wordt om te werken. Prikkels probeer je natuurlijk zo veel mogelijk uit te sluiten. Want er moet geconcentreerd gewerkt worden. Zorg er daarom voor dat je neutrale kleuren pakt. Wil je met kleur werken, zorg dan dat je gaat voor egale muren. Wanneer je een muur gaat behangen of beplakken met een print, kan dit voor afleiding zorgen. Omdat je hierdoor natuurlijk wel geprikkeld wordt en je er sneller naar gaat kijken. 

Haal planten jouw kantoor binnen.

Planten zorgen voor rust, wat extra zuurstof en het is leuke aankleding natuurlijk. En je wordt natuurlijk gewoon vrolijk van planten in de buurt. Zo wordt je kantoor ook gelijk wat frisser en krijgt het geen duffe en saaie uitstraling wat over kan gaan op de stemming en werkvermogen van jouw werknemers natuurlijk. Een kleurrijke bos bloemen op kantoor kan al wonderen verrichten. Het werkt zelfs goed voor het humeur. Want je kijkt liever even naar een vrolijke bos bloemen dan een saaie muur. En je kan er natuurlijk door geïnspireerd worden. Dat noemen we nog eens een win win situatie. 

Leuke aankleding.

Verder moet je natuurlijk kijken wat er allemaal bij jouw bedrijf past. Ben je wat meer zakelijker dan wordt jouw inrichting natuurlijk rustiger, dan dat je een creatief kantoor bent. Je moet goed kijken in wat voor branche je werkzaam bent. Want bij de creatieve kant is het belangrijk dat mensen voldoende geïnspireerd worden en geprikkeld om hun creativiteit de vrije loop te laten gaan. Wanneer je bijvoorbeeld een advocaten bureau bent, is het belangrijk dat er genoeg rust binnen het kantoor is zodat er goed gewerkt kan worden aan serieuze opdrachten en documenten. 

Vorig artikelEen speelgoed theekransje XXL
Volgend artikelZoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens.
Mijn naam is Laura Dupois, 28 jaar en woon in het prachtige Antwerpen. Op een dag zag ik mijn kind spelen met appels, waarna hij deze voor zijn ogen hield. Op het moment dat ik dit blog begon, dacht ik alsmaar aan dit beeld. Vandaar de naam appelogen.be, het blog dat jou inspireert op het gebied van voeding, lifestyle en nog veel meer! Op appelogen.be draait het om jou en wil ik je inspireren met de nieuwste tips en trends, voornamelijk op het gebied van voeding. Er zullen regelmatig artikelen verschijnen die jouw op de hoogte houden van de nieuwste trends en ontwikkelingen in alle vlakken. Het draait niet alleen om voeding, maar ook om sport en lifestyle. Voor iedereen is er wat en draait het alleen om jou en het onderwerp, niet om mij! Wanneer je een idee hebt voor een bepaald onderwerp, laat het weten! Door samen een community te creëren, zullen we elkaar helpen. Door verschillende onderwerpen aan bod te laten komen, blijft het blog voor iedereen interessant. Vul snel het contactformulier in om jouw idee te delen!